Hoppa till innehåll
Swedish Agro logotyp

Sommarvikarie, Reservdelssäljare

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du intresserad av maskiner och lantbruk och är duktig på teknik, administration och att bemöta kunder? Då har du möjligheten att sommarjobba på vår verkstad hos oss på Swedish Agro i Borlänge!

VAD BLIR DU EN DEL AV?

Swedish Agro
På Swedish Agro skapar vi värde för svenskt lantbruk genom att vara en helhetsleverantör för den enskilda lantbrukaren och erbjuder insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Vi representerar branschens ledande varumärken CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO och har en av Europas modernaste foderfabriker och tillverkar foder för flera djurslag. Vi har en gemensam tro att vi är starkare tillsammans och arbetar för långsiktighet, kvalité och lönsamhet.

Som sommarvikarie på vår verkstad i Borlänge du blir en del av ett engagerat team med nära kollegor som tillsammans arbetar för att erbjuda den bästa servicen åt våra kunder under högsäsong.

DITT ANSVARSOMRÅDE

Varierade arbetsuppgifter som reservdelssäljare
Du kommer att jobba med varierade arbetsuppgifter med fokus på reservdelsförsäljning. Som reservdelssäljare tar du emot och kontrollera beställningar av reservdelar och lämna ut till våra tekniker och externa kunder. Som reservdelssäljare arbetar du med försäljning av reservdelar till såväl befintliga som nya kunder där försäljningen sker både över disk i butik och via telefonkontakt. Du samarbetar med kollegor och ser till att serviceteknikerna får rätt reservdelar till sina kundärenden. Du kommer även att få stötta upp i administrativa delar och hänga med i lantbrukarens omväxlande behov under säsongen.

DIN PROFIL

Stort intresse för kundservice och reservdelar
Du är en person som gillar teknik, kundservice och har ett stort intresse för lantbruksmaskiner. Du har förmågan att strukturera ditt arbete, är självgående och tar initiativ. Du är duktig på att samarbeta med andra och ser lösningar i stället för problem. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, intresse och drivkrafter. Vidare ser vi att du har:
  • Pågående eller avklarad gymnasieutbildning, meriterade med teknisk/fordon inriktning
  • Meriterande med bakgrund eller erfarenhet från försäljning av reservdelar inom lantbruket
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • God datorvana och B körkort är ett krav
VI ERBJUDER

Starkare tillsammans
På Swedish Agro bygger vår grund på samarbete och vi har en grundläggande tro att vi är starkare tillsammans. Vi erbjuder därmed en arbetsplats där vi utvecklas tillsammans - över avdelningar, kompetenser och landsgränser. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi anstränger oss för att skapa de bästa ramarna för välmående, utveckling och inflytande.

ÄR DU INTRESSERAD?

Så ansöker du
Om du tycker att tjänsten låter spännande, skicka gärna din ansökan redan idag eller så snart som möjligt genom att klicka på "Ansök nu". Vi räknar med att hålla intervjuer löpande och kan komma att avbryta sökandet när rätt kandidat har hittats.

Vi tror att mångfald stärker lösningen av uppgifter. Vi uppmanar därför alla intresserade - oavsett bakgrund - att söka tjänsten.

Vi hoppas att höra från dig!
Swedish Agro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EN INTERNATIONELL KONCERN
Vi vill skapa värde! För lantbruket, för lantbrukaren och för våra medarbetare.
Swedish Agro är en del av Danish Agro-koncernen, med mer än 5 000 kollegor fördelat på 100+ företag i 15 länder. Från fältet till skärmen är våra medarbetare kärnan i vår förmåga att skapa värde och utveckla framtidens lantbruk och säkerställa att vi kan spela en avgörande roll i branschens digitala och gröna omställning - och att vi varje dag hjälper lantbrukaren att odla mat i världsklass. Detta gör vi genom att stärka, odla och utveckla branschen - och inte minst varandra. Och vi behöver dig också!Är du mer nyfiken på Danish Agro- koncernen? Se vår koncernfilm här!