Hoppa till innehåll
Din Bil Sverige AB Avesta logotyp

Garantihandläggare

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta i en spännande miljö där varje skada och kund är unik? Missa inte möjligheten till en utvecklande roll hos Sveriges största återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen transportbilar och Skoda!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Din nästa utmaning

Som Garantihandläggare på Din Bil Avesta får du ett varierande arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot våra kunder, beräkna skadekalkyler och förbereda reparationsunderlag. Du håller kontakten med kunden genom hela processen samt ger vägledning vid tekniska frågor. I arbetet ingår garantifrågor, försäkringsärenden samt reklamationer.

Det här utmärker dig

Vi söker dig som är lösningsfokuserad, engagerad och har en stark känsla för kundservice samt en förmåga att självständigt organisera ditt arbete. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas tillsammans med oss.

  • Godkänd gymnasial utbildning gärna inom fordon, handel eller administration
  • Flerårig erfarenhet av arbete i en kundfokuserad verksamhet
  • Uttrycka dig på svenska i tal och skrift, B-körkort samt god datorkunskap
  • Har du tidigare arbetat i systemen Automaster, Elsa och/eller Cabas är det meriterande

Om oss

Din Bil är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Škoda, SEAT, CUPRA, Audi och Porsche. Med totalt 68 anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna är vi en av de största aktörerna i branschen. Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG.

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande, sista ansökningsdag är 2024-05-26. För frågor kontakta rekryterande chef Alexander Jansson.

Din Bil Sverige eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Din Bil Sverige AB Avesta logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren