Hoppa till innehåll
C&D Snickeri AB logotyp

Projektchef

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sören Holmlind
Telefon
Ansök nu
Är du en erfaren projektchef som vill leda spännande projekt inom specialinredning? Då har vi tjänsten för dig! C&D Snickeri söker nu en projektchef för att förstärka vårt team.

Om rollen

Som projektchef hos oss kommer du att ha en varierad roll med ansvar för vår projektverksamhet. Du leder och utvecklar det kommersiella arbetet med fokus på lönsamhet och leverans genom väl fungerande projekt. Du ansvarar för personalen inom projektavdelningen och rapporterar till platschefen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:
  • Ansvar för projektavdelningens metoder och arbetssätt
  • Ansvar för montageresurser
  • Leverantörsutveckling för att lyfta kvalitén i kommande projekt
  • Prognostisering och prioritering av projekt
  • Driva förbättringsarbete inom ansvarsområdet
  • Utvärdering av genomförda projekt och återkoppling av förbättringsåtgärder
  • Daglig uppföljning för att säkerställa intern och extern leverans
  • Kundkontakter för att stötta och följa upp
Din profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial teknisk utbildning, men det är mer viktigt att du har relevant erfarenhet och ett driv att utveckla våra projekt. Vi förväntar oss att du har hög kompetens inom projektmetodik, entreprenadjuridik och produktutveckling.

Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift. Du är strukturerad, självgående och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. God kommunikation är avgörande i denna roll.

Vi söker dig som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss. Har du fötterna på jorden, hjärtat på rätt ställe och en stark vilja? Då kan du passa in hos oss på C&D Snickeri.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i en flexibel och modern miljö med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Hos oss får du vara med och styra några av Sveriges mest spännande inredningsprojekt. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder möjligheter för utveckling och kreativt arbete.

Ansökan

Rekryteringen sker i samarbete med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sören Holmlind på 0515 - 128 00.

C&D Snickeri - det unika som standard

Att tillverka unik specialinredning är standard för oss. I vårt erbjudande ingår allt från projektledning, produktion till leverans och montage på objekt i nära samarbete med våra kunder: inredare, arkitekter och byggbolag, där vi tar ansvar för hela processen. Genom vår materialkunskap och vårt stora hantverkskunnande får du en interiör som inget öga tidigare har skådat. Alltid med högsta kvalitet, funktionalitet och estetik som standard. Mer info www.cdsnickeri.se
C&D Snickeri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.