Hoppa till innehåll
Säljpoolen AB logotyp

Mekanikkonstruktör / Produktutvecklare

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Mekanikkonstruktör / Produktutvecklare till Mölndal eller Mariestad
Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Vi har en lång tradition av att vara marknadsledande nyskapare av maskiner som används i processen för att rena vatten. Vi behöver nu stärka leden med en erfaren, engagerad och hands-on mekanikkonstruktör / produktutvecklare till denna väldigt roliga roll. I vår globala organisation tar vi oss an stort som smått för att, tillsammans med andra, förse hela den globala verksamheten med nya och förbättrade produkter för vattenrening.

Som en del i en liten grupp betyder det mycket självständigt arbete och lyhört samarbete med kollegor i andra delar av företaget, i flera världsdelar. Detta ger dig också stora möjligheter att påverka utfallet av dina insatser och att känna stolthet för det du åstadkommer.

Erfarenheten du har med dig är bred, gärna med djupare kunskaper inom något av följande områden:

Konstruktion i glasfiberarmerad plast
Formsprutning
Automation
Strukturell-analys
Riskanalyser för CE
Smart CAD-datahantering
eller något vi inte visste att vi behövde...

Om arbetet
Som mekanikkonstruktör / produktutvecklare på Nordic Water arbetar du med såväl utveckling av nya produkter som produktvård av befintliga, inom samtliga våra produktgrupper. Det innebär allt från mindre ändringar kopplade till personsäkerhet och kvalitet, uppdatering av tillverkningsunderlag och dokumentation över produktuppdateringar för att öka funktionalitet och prestanda till helt nya maskinserier.

Som mekanikkonstruktör / produktutvecklare är du aldrig ensam, men du ansvarar för att självständigt generera konkurrenskraftiga och kvalitetssäkrade lösningar, inkl. dokumentation som behövs under produktens hela livscykel. Alltid med fokus på användaren. Det betyder också att du behöver kunna leda mindre omfattande projekt.

I stor utsträckning jobbar vi med konstruktioner i rostfritt stål. Goda kunskaper i hur man använder och svetsar plåt är något du behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Vår stora produktflora gör att du kan använda ditt sätt att tänka modulärt, för att hitta flexibla och kostnadseffektiva lösningar.

Din profil
  • Erfaren och skicklig konstruktör som utvecklar och applicerar nya idéer på beprövade produkter
  • Högskole- eller civilingenjör inom mekanik är meriterande
  • Konstruktionserfarenhet av plåtkonstruktioner, gärna rostfria
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Gillar att även agera teknisk projektledare
Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. - Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.

Placeringsort: Mölndal eller Mariestad.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Henrik Höjer, Product Development Manager, på 0702-420530.

Låter det intressant? Skicka din ansökan via länken nedan.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Nordic Water utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Sobeys bandfilter, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Nordic Water är sedan februari 2021 en del utav Sulzer AG. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Kungsbacka, Spanien, Tyskland, Holland, Norge och Kina. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 650 miljoner SEK och har ca 200 anställda.

Läs mer om oss på www.nordicwater.com/sv eller www.sulzer.com
Säljpoolen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup