Hoppa till innehåll
CIDAN Machinery Sweden AB logotyp

CIDAN Machinery Group söker serviceteknisk chef

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker just nu en serviceteknisk chef till CIDAN Machinery Group!

Är du en dynamisk och entusiasmerande person som trivs med att leda och utveckla tekniska team? Vill du arbeta tillsammans med skickliga, passionerade och nyfikna kollegor hos ett globalt tillväxtföretag? Vi söker nu en serviceteknisk chef till CIDAN Machinery Group i Götene. Här erbjuds du en nyframtagen spännande tjänst hos ett ledande internationellt företag inom plåtbearbetningsindustrin. Kanske är det dig vi söker?

Läs mer på www.cidanmachinery.com



Dina arbetsuppgifter

I din roll som serviceteknisk chef ansvarar du för företagets tekniker som installerar och utför service samt reparation på CIDAN:s maskiner ute hos kund. Ditt arbete innebär att du aktivt förvaltar och utvecklar teamets färdigheter med målet att leverera fortsatt service i världsklass till CIDAN:s kunder. Du arbetar med att stärka processer för att säkerställa framgång för företagets eftermarknadsavdelningar, och genom ditt ledarskap ger du teknikerna möjlighet att finna lösningar och ta egna initiativ. Du ombesörjer att de har rätt förutsättningar genom att kommunicera en tydlig förväntansbild, där du arbetar löpande med att skapa långsiktiga relationer och ansvarar för rekryteringen av effektiva teammedlemmar. I rollen så utvecklar, dokumenterar och utbildar du teamet i eftermarknadsprocesser som är avgörande för företagets fortsatta tillväxt och effektivitet. Du skapar nyckeltal som omfattar både team- och individnivå som du sedan aktivt följer upp och coachar dina medarbetare utefter. Vidare säkerställer du att teamet håller rätt kvalité i service- och installationsrapporteringen, samt att övrig dokumentation följer företagets policy och rapporteras.

Tjänsten rapporterar till eftermarknadschef och är på heltid, dagtid med start enligt överenskommelse.



Din profil

Vi tror att en eftergymnasial ingenjörsbakgrund eller annan teknisk disciplin är en förutsättning för att lyckas i rollen, kombinerat med ett par års erfarenhet av ledande befattning inom tillverkningsindustrin. Tidigare erfarenhet inom plåtbearbetningsindustrin är givetivs meriterande. Du har goda erfarenheter av LEAN tillsammans en vana av att arbeta i affärssystem och Office. Dessutom kommunicerar du obehindrat i såväl svenska och engelska, både i tal och skrift.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och flexibel. Du har en förmåga att utveckla och bygga starka relationer både internt och med din kundbas genom ditt relationsskapande och samarbetsorienterade sätt att vara. Du har en "can-do-attitude" och har därmed en inneboende drivkraft att lära och växa. Vidare är du analytiskt lagd och lösningsorienterad, där du innehar ett metodiskt och strukturerat arbetssätt.

Stämmer ovanstående information in på dig? Välkommen med din ansökan till CIDAN som står inför en spännande och dynamisk framtid där du i rollen som serviceteknisk chef kommer ha en stor påverkan på företagets fortsatta utveckling. Här erbjuds du en arbetsplats med tydliga och långsiktiga utvecklingsmöjligheter där man tillsammans är starka!



Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Staffan Arkelöv på staffan.arkelov@pn.se eller 070-377 77 12.

Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.



Om CIDAN Machinery Group

CIDAN Machinery Sweden AB är sedan starten 1907 nu ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, NuIT, Forstner och Thalmann över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion, därtill finns etableringar i USA, Tyskland, UK och Danmark. Gruppen har drygt 320 anställda och omsätter cirka 1200 Mkr.
CIDAN Machinery Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren