Hoppa till innehåll
AB G.Alexandersson logotyp

Lager och logistikansvarig till AB G Alexandersson

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Helhetsansvar för lager och logistik med varierande arbetsuppgifter.
Låter det som rätt utmaning för dig?
Sök tjänsten som Lageransvarig hos AB G Alexandersson.


Om AB G Alexandersson

AB G Alexandersson är ett mindre familjeföretag som idag är specialiserat inom områdena gräs- och buskröjning samt gödselhantering. Försäljningsområdet är hela Sverige och de flesta av våra leverantörer är från Italien. Vi erbjuder våra kunder några av de starkaste varumärkena i branschen. Snabba reservdelsleveranser och god service är en viktig del i vårt företag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos Alexandersson kommer att vara reservdelsförsäljning med ansvar för lager och kundmottagning. Det mesta av försäljningen sker via telefon och ibland får vi besök av kunder på vår anläggning. Utöver reservdelsförsäljning ger du som lageransvarig även våra kunder teknisk support, sköter inköp, planerar och bokar transporter samt sköter in/utlastning. Lagerhanteringen sköts med vårt affärssystem Pyramid och transporter med Web-TA.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceminded, engagerad och positiv. Du kan strukturera dina uppgifter och behålla lugnet i stressade situationer. Du trivs med att arbeta på egen hand, ta egna initiativ och har ett intresse av lantbruk och teknik. Ordning och reda är en bra förutsättning för ett väl fungerande reservdelslager.

Vad krävs för jobbet
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Körkort, meriterande med truckkort
  • Gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper om lantbruk och maskiner
  • God datorvana
Om anställningen
  • Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Tjänsten är på heltid och finns i Falkenberg
Information

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt personer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Annette Klang via e-post: annette.klang@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
AB G.Alexandersson logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.