Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lager och produktionspersonal

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du intresserad av ett arbete inom lager och produktion? Då kan vi ha uppdrag till dig framöver!

Om tjänsten
Arbetet består av plockning och packning av varor och ordar. Plockningen sker med hjälp av truck, därför är det meriterande om du har truckvana/truckerfarenhet.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid eller på två-skift.

Om dig
Du som har erfarenhet från lager, produktion och/eller utbildning inom området kommer att trivas här, har du inte tidigare erfarenhet så har du viljan att lära dig nya saker och utvecklas. Som person är du ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. Du trivs att arbeta både självständigt och med kollegor.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsanställning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan även en direktanställning hos våra kunder vara aktuellt. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Då ska du skicka in ditt CV som berättar vad du gjort tidigare och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emma Andersson via emma.andersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.