Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Nattuggla till lagerarbete i Hylte

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en skicklig truckförare till kund i Hyltebruk!

Om tjänsten
Som truckförare är du en viktig del i ett logistik flöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager i produktion. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av orderplock, in- och utleveranser och självklart mycket truckkörning. Du bör ha ett gott planeringssinne vara kommunikativ.

Om dig

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • B-körkort samt tillgång till bil.
  • Truckkort A + B
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta med truckkörning på lager, terminal, in- och utlastning alternativt relevant industrierfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Om anställningen

Tjänstgöringsgrad: Heltid,Nattskift
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningsform: Visstidsanställning.

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal truckförare med driv och energi. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men vara uthyrd som konsult till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter att gå över i anställning direkt hos kunden. Kundföretagen ligger i Hyltebruk.