Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker lagerarbetare till vår kund i Hyltebruk

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal truckförare med driv och energi. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Hylte-trakten.

Om tjänsten
Som lagermedarbetare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av orderplock, in- och utleveranser samt truckkörning.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta med truckkörning på lager, terminal, in- och utlastning alternativt relevant industrierfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.
  • B-körkort samt tillgång till bil.
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
  • Meriterande om du har Truckkort A + B
Om anställningen
  • Placeringsort: Hylte-området
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, skift
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Anställningsform: Visstidsanställning.
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.