Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kundtjänst/kommunvägledare

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för kundservice och har erfarenhet från kommunal- eller offentlig verksamhet ? Är du dessutom tillgänglig i augusti? Då ska du definitivt söka den här tjänsten!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram tills årsskiftet. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos organisationen. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Mer information om organisationen ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Arbetsuppgifter

Som kommunvägledare ingår du i ett team på fem personer som arbetar tätt tillsammans för att vara tillgängliga och ge service till medborgarna via telefon, e-post eller besök i receptionen. I din roll ger du professionellt bemötande och korrekta svar på alla typer av frågor. Du arbetar i flera olika verksamhetssystem i ditt digitala arbete.

Som kommunvägledare har du egna specialistområden. Det kan innebära att vara kontaktperson mot en eller flera verksamheter rörande service till medborgare, samverkan, uppföljningar och uppdatering av information och utveckling av våra tjänster. Du blir en viktig ambassadör utåt för organisationen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av att ha arbetat med kundtjänst eller medborgarservice från kommunal- eller offentlig verksamhet
* Vana av att arbeta i olika IT-system
* Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande
* Svenska och engelska, tal såväl som skrift

Du är en vetgirig, trygg och flexibel lagspelare som har förmåga att söka information och lösa utmaningar i din yrkesroll samt kunna förklara komplicerade frågor på ett enkelt sätt genom att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för uppdraget.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Augusti
Plats: Burlöv
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.