Hoppa till innehåll
Sydsvensk Bevattning  AB logotyp

Projektsamordnare till Sydsvensk Bevattning

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anders Råberger
Telefon
Ansök nu

Som Projektsamordnare kommer du bidra till Sydsvensk Bevattning fortsatta tillväxtresa som en professionell leverantör av entreprenadprojekt inom främst bevattning. Vi är företaget som präglas av korta beslutsvägar där du förväntas ta och ges stort ansvar i din roll.

Hur kommer din vardag att se ut? 
Som Projektsamordnare kommer du i denna breda roll ha personalansvar för våra åtta installatörer, följa ekonomin från start till mål i våra projekt, resursplanera projekten, sköta inköp och materialplanering till projekten, ge kundsupport, skapa fakturaunderlag, lämna pris och offerter samt ansvara för godsmottagning och vårt lager. Vi är totalt ca 15 medarbetare där alla hjälps åt så du kommer få vara beredd på att rycka in där det behövs. Du kommer jobba i nära samarbete med hela organisationen och rapportera till vår Försäljningschef.

Vem är du? 
För att lyckas som Projektsamordnare har du tidigare erfarenhet av liknande arbete helst från entreprenad- eller byggbranschen. Du är duktig på Excel och att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet. B-körkort är ett krav.

För att trivas hos oss och i rollen är du som person initiativrik, prestigelös och trivs med kundkontakter och samarbete med kollegor. Du är noggrann, har en god analytisk och administrativ förmåga.

Placeringsort är på vårt kontor i Snogeröd, strax söder om Höör. Du förväntas vara på plats på kontoret och arbetstiden är cirka 06:30-15:30.

Sydsvensk Bevattning har sedan starten 1981 installerat bevattning på mängder av golfbanor, fotbollsplaner, ridanläggningar, parker och trädgårdar, både i Sverige och i Danmark. Sydsvensk Bevattning ingår sedan 2023 i Lyckegård Group tillsammans med sina systerbolag KSAB Utemiljö och Östorps Bevattning. Koncernen omsätter ca 165 mkr och är noterade på Nasdaq First North Growth Market.

Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller via knappen nedan. Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

I N&L’s rekryteringsprocesser blir ett större antal kandidater testade, både på ett logiskt och personligt plan. Testerna tar ungefär 10–20 minuter vardera att genomföra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sydsvensk Bevattning  AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultativt bolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag.