Hoppa till innehåll
Vägjobb i Sverige AB logotyp

TA-planritare/Projektledare

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
TA-plan/CAD-ritare till Vägjobb i Sverige

Arbetsbeskrivning:

Är du en problemlösare, strukturerad och lättlärd person som vill vara med och bidra i ett tillväxtföretag? Då har vi rätt tjänst för dig.

Vägjobb i Sverige söker en TA/CAD-ritare. I rollen kommer dina primära arbetsuppgifter att bestå utav att utföra TA-planritningar enligt de lagar och regler som gäller. Vidare kommer du att ha myndighetskontakt för att säkerställa både utförandet samt färdigställandet av projekten. För att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt kommer du även ha mycket kundkontakt som även inkluderar besök ute hos kunden.

Kompetenskrav:

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 1 års erfarenhet som TA-planritare där du har arbetat med mer komplexa projekt. Du har god förståelse för de lagar och regler som gäller samt har mycket goda kunskaper inom CAD. Vidare ser vi att du har B-körkort. Det är även högt meriterande om du talar och skriver engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker är en driven person som vill växa i takt med företaget. Du arbetar strukturerat samtidigt som du har en mycket god prioriteringsförmåga då flera projekt kan komma in samtidigt. Du har också en kommunikativ förmåga samt förstår vikten av att arbeta enligt uppsatta policys samt lagar och föreskrifter.

Varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänsgöringsgrad heltid 100% . ( Vi tillämpar provanställning). Tillträde omgående eller enligt ök.

Vi följer Unionens tjänstemannaavtal.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till

Regionchef Qendron Sadiku qendron.sadiku@vagjobb.se
Vägjobb i Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se