Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Konstruktör inom säkerhetssystem

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Är du vår nästa konstruktör inom säkerhetslösningar?
Granitor Electro är en certifierad anläggarfirma specialiserad på inbrottslarm, brandlarm, CCTV och cybersäkerhet med ett särskilt fokus på teknologisk säkerhet. Vi befinner oss i en expansionsfas och söker två erfarna konstruktörer som vill bli en del av vårt sammanhållna team med expertis inom konstruktion av säkerhetssystem.

Region Security finns på flera platser i Sverige med möjlighet till arbete på olika orter. Idag finns Security representerade på följande orter:

Sundsvall, Söderhamn, Hudiksvall, Bollnäs, Gävle, Sandviken, Borlänge, Ludvika, Malung, Mora, Stockholm, Västerås, Örebro, Karlstad, Jönköping, Trollhättan, Göteborg, Varberg, Malmö, Kristianstad.

För närvarande letar vi särskilt efter dig som kan arbeta nära dina kollegor på konstruktion, antingen på vårt kontor i Gävle eller Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör inom säkerhetssystem kommer du att arbeta i ett team för att ta fram de handlingar och underlag som behövs för säkerhetslösningarna i våra projekt. Du är med och tar fram teknisk systemlösning och följer projektet hela vägen fram till relationshandling.

Din bakgrund

Vi söker dig som i dag arbetar som konstruktör alt. tekniker med några års erfarenhet inom säkerhetssystem med inriktning på passersystem, inbrottslarm, brandlarm och CCTV. Du har sedan några år specialiserat dig inom säkerhetssystem och gärna inom säkerhetsklassade anläggningar.

För att trivas hos oss behöver du gilla att verka för en stark teamkänsla, har en god förmåga att jobba strukturerat samt självständigt prioritera i ditt dagliga arbete. Du lyssnar till gruppens idéer och behov genom ett gott samarbete och kommunikation.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasial grundutbildning inom elteknikområdet gärna med inriktning mot säkerhet
  • Nyfikenhet och initiativförmåga till teknikutveckling
  • Du är öppen för nya lösningar och har ett lärande i fokus
  • Erfarenhet och kunskap av arbete med designverktyg i 2D och 3D exempelvis AutoCAD/MagiCAD
  • Kunskap om registrering enligt SS 4551201
  • Av säkerhetsskäl är ostraffad och har godkänd kontroll hos polismyndighetens belastningsregister
Vi ser det som meriterande om du är behörig ingenjör inom något av områdena inbrottslarm, brandlarm, kamerasystem eller har motsvarande kunskaper. Det är även meriterande med erfarenhet av arbete i Chaos som är ett av våra kunders system för hantering och lagring av dokumentation.

Vi erbjuder spännande projekt, utvecklande uppdrag och naturligtvis goda förmåner samt fantastiska kollegor att jobba tillsammans med.

Placeringsort är Stockholm eller Gävle. Skriv i ansökan om du är intresserad av en annan ort.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, den 2024-05-31.

Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan!
Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.