Hoppa till innehåll
Epiroc logotyp

Servicetekniker

Ansök nu
Job description:

Vi söker en engagerad Servicetekniker till Epirocs verkstad i Slagsta. Som Servicetekniker hos oss arbetar du med alla sorters verkstadsjobb på våra anläggningsmaskiner.

Ditt uppdrag

Som Servicetekniker på vår verkstad har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av vår anläggningsutrustning blir dina främsta arbetsuppgifter. Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Slagsta.

Teamet i verkstaden består idag av ca 20 personer från servicetekniker, supervisor, serviceplanerare till lagerpersonal som alla rapporterar till den regionala servicechefen. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service - allt med kundens bästa i fokus!

Din profil

Vi önskar att du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, samt några års erfarenhet som servicetekniker för tunga maskiner och fordon. Bred kunskap inom mekanik, hydraulik och elektronik är meriterande. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du drivs av utmaningar och arbetar proaktivt i den mån det går. Givetvis så har du en god arbetsmoral och är en god lagspelare som hjälper andra i laget att växa. Som Epirocs ambassadör tror vi att du brinner för att hålla en hög servicenivå och har en naturlig fallenhet att ta dig an utmaningar på ett lösningsorienterat sätt, samt en nyfikenhet och vilja att utvecklas inom Epiroc.

Placering

Tjänsten är placerad på vårt servicecenter i Slagsta, söder om Stockholm.

Livet på Epiroc

När du blir en del av Epiroc kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald. Du kommer att vara en del av en grupp skickliga och hjälpsamma kollegor som alla lever efter våra kärnvärden: samarbete, engagemang och innovation. Vi arbetar i en global miljö med över 113 nationaliteter.

Förutom att vi har en kultur som kännetecknas av utveckling i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid, finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att arbeta på Epiroc:
  • Globala karriärmöjligheter.
  • Epiroc University, för din egen kompetensutveckling.
  • Samhällsengagemang.
  • Förmånspaket, som bland annat inkluderar bonus.
Ansökan och kontakt

Ansök online genom att registrera dig i vårt rekryteringssystem. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Vänligen notera att vi på grund av rådande regelverk inte kan hantera ansökningar via mejl.

För frågor kontakta:

Fredrik Sundqvist, Service Manager Central Sweden, fredrik.sundqvist@epiroc.com

Ellinor Ekelöf, Rekryteringsspecialist, ellinor.ekelof@epiroc.com

Vi har redan tagit ställning till annonseringskanaler och konsultleverantörer och undanber oss därför vänligt från att bli kontaktade i sådana frågor.
Epiroc logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.