Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Serviceinriktade lokalvårdare sökes för kortare uppdrag på heltid!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för service och letar ett heltidsjobb? Vi söker nu flera serviceinriktade lokalvårdare till vår kund i Borås!

Information om uppdraget:

Hos vår kund står service och värdskap i fokus. Som ansiktet utåt är du en ambassadör för deras varumärke, varför det är viktigt att du delar dessa värderingar och har förmågan att sätta dig in i kundernas behov.

Vi söker nu efter dig som har erfarenhet av lokalvård sedan tidigare och vill arbeta på heltid. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, 06-15 eller 07-16. För att vara aktuell för detta uppdrag måste du ha god erfarenhet av lokalvård, serviceinriktad och kan jobba i grupp.

Detta söker vi:

* Du som söker har ett svenskt arbetstillstånd och behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.
* Du har tidigare erfarenhet av lokalvård.
* Kunna jobba heltid i sommar
* Som person är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad, då du kan komma att behöva lösa oförutsedda situationer i ditt dagliga arbete. Du har ett sinne för detaljer och finner en stolthet i ditt yrke.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting, och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund. Du har med detta jobb stor möjlighet att påverka ditt schema och kunna arbeta extra vid behov under terminerna eller vid sidan av ditt andra arbete. Då det kan förekomma bokningar med kort varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar är det viktigt att du är flexibel och tillgänglig så ofta du kan. Vi tillämpar löpande urval och tillsätter tjänsterna så snart vi hittat rätt kandidater.

Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Lokalvårdare, Städare, Heltid

Sökord: Lokalvårdare, Städare, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com