Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Service- och underhållstekniker till Vårgårda

Publiceringsdatum
17 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


Tjänstebeskrivning
Till en väletablerad kund i Vårgårda med modern verksamhet söker vi nu flera service- och underhållstekniker som ska arbeta med att säkerställa driften på produktionslinjerna. I arbetsuppgifterna ingår att åtgärda direkta fel som uppstår i produktionsprocessen samt förebyggande underhåll av maskinerna. Du kommer ingå i ett skiftteam och ansvara för driften av din del av processen. Du kommer att arbeta i nära samverkan med produktion och vara först på plats vid ett maskinfel.

Du kommer få en anställning av Söder & Co och bli uthyrd till kund. För rätt person kan inhyrningen på sikt övergå i en anställning direkt hos kunden. Tjänsten är på heltid och varierande skiftformer förekommer.

Kvalifikationer
Kvalifikationer
- Gymnasieutbildning med inriktning mot automation/mekanik/el, alternativt erfarenhet av underhållsteknik
- Erfarenhet av service, reparation och underhåll av maskiner
- Goda kunskaper i svenska och kunna förstå engelska

Meriterande
- Läsa och förstå el-schema
- Erfarenhet av PLC och programmering

Vi söker dig som vill arbeta med produktion i världsklass i en omväxlande och spännande miljö. Du får möjlighet att vara med på en otroligt spännande resa där du har tillgång till den absolut senaste tekniken. Du känner dig trygg i din tekniska kompetens och är van vid att fatta korrekta beslut.

För att passa in i rollen är du serviceinriktad. Du tar ansvar för ditt arbete och utför det på ett strukturerat och säkert sätt. Du har ett intresse för teknik, är en problemlösare av rang och har god verktygsvana. Även noggrannhet och effektivitet är viktiga egenskaper.

Intervjuer sker löpande, men under sommaren kan det ta något längre tid än vanligt innan du får svar på din ansökan.

Om NearYou
Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Liknande Jobb

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 februari 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Låter det intressant? Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på NearYou Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.