Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Medarbetare inom träindustrin sökes till kund i Alingsåsområdet

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av ett växande företag där dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande? Passa då på att söka den här tjänsten hos en av våra mer spännande kunder!

Om tjänsten
Vår kund belägen mellan Trollhättan och Alingsås är i en expansiv fas och behöver få in fler kompetenta och drivna medarbetare. Företaget arbetar inom träindustrin med tillverkning av kök. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande i fabriken men fokus kommer ligga på jobb som maskinoperatör eller i måleriet.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer som sagt vara varierade och kan innebära bland annat:
  • Operatör på olika maskiner, fräsar och svarvar
  • Montering av färdiga produkter
  • Arbete på måleriavdelning
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vilket gör att vem du är blir viktigare än vad du har gjort tidigare. För att trivas inom bemanningsbranschen är det viktigt att man är flexibel, social och gillar att vara på jobbet. Du bör ha ett eget driv och en vilja att utvecklas och en hög arbetsmoral.

Krav
  • Körkort
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av träindustrin
  • Erfarenhet som maskinoperatör
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid 7-16
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt avtal
Start
: Omgående

Om Tranpenad Group
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Tranpenad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 500 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Borås, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.