Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Service- och underhållstekniker till Vårgårda

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning
Till en väletablerad kund i Vårgårda med modern verksamhet söker vi nu flera service- och underhållstekniker som ska arbeta med att säkerställa driften på produktionslinjerna. I arbetsuppgifterna ingår att åtgärda direkta fel som uppstår i produktionsprocessen samt förebyggande underhåll av maskinerna. Du kommer ingå i ett skiftteam och ansvara för driften av din del av processen. Du kommer att arbeta i nära samverkan med produktion och vara först på plats vid ett maskinfel.

Du kommer få en anställning av Söder & Co och bli uthyrd till kund. För rätt person kan inhyrningen på sikt övergå i en anställning direkt hos kunden. Tjänsten är på heltid och varierande skiftformer förekommer.

Kvalifikationer
Kvalifikationer
- Gymnasieutbildning med inriktning mot automation/mekanik/el, alternativt erfarenhet av underhållsteknik
- Erfarenhet av service, reparation och underhåll av maskiner
- Goda kunskaper i svenska och kunna förstå engelska

Meriterande
- Läsa och förstå el-schema
- Erfarenhet av PLC och programmering

Vi söker dig som vill arbeta med produktion i världsklass i en omväxlande och spännande miljö. Du får möjlighet att vara med på en otroligt spännande resa där du har tillgång till den absolut senaste tekniken. Du känner dig trygg i din tekniska kompetens och är van vid att fatta korrekta beslut.

För att passa in i rollen är du serviceinriktad. Du tar ansvar för ditt arbete och utför det på ett strukturerat och säkert sätt. Du har ett intresse för teknik, är en problemlösare av rang och har god verktygsvana. Även noggrannhet och effektivitet är viktiga egenskaper.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om NearYou
NearYou är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

NearYou ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. NearYou ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.