Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker montörer med yrkesbevis för ställningsbyggnation till vår entreprenadavdelning på Lambertsson.

Om oss

Lambertsson är ett företag med ett brett sortiment och vi erbjuder möjligheter att utföra varierande arbetsuppgifter, inklusive ställningsmontage, montage av byggstaket, bodetableringar och montering/demontering av olika typer av fallskydd. Vi strävar efter hög kvalitet och söker därför erfarna och engagerade medarbetare.

Om rollen

Som montör på Lambertsson kommer du att ha en central roll där kundkontakt är viktig. Du kommer att ha ansvar för att montera ställningar som uppfyller våra höga kvalitetskrav och säkerhetsstandarder. Den arbetsgrupp du kommer ingå i hjälps åt med sina olika uppgifter så du kan se fram emot omväxlande uppgifter som en del av din vardag hos oss!

Jobben kommer i huvudsak att vara lokaliserade i området Halmstad till Landskrona, men andra orter kan bli aktuella.

Om dig

Vi tror att du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ.

Vidare är du en strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig.

* Yrkesbevis som ställningsmontör är ett krav.

* Väderskyddsutbildning är meriterande.

* B-körkort (BE-kort / C-kort är meriterande).

* Goda kunskaper i svenska och datavana

Om du är en driven lagspelare med erfarenhet av ställningsmontage och vill vara en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi läser ansökningar och intervjuar löpande.

Anställningsort efter överenskommelse

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Daniel Hallqvist, projektledare på 0707794246 eller daniel.hallqvist@lambertsson.com

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via Glacell även energioptimerade lösningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Lambertsson logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juli 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren