Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Peab Transport och Maskin bildades 1965 och ingår i Peab. Idag har vi tre verkstäder belägna i Örkelljunga, Landskrona och Förslöv. Vi är idag 31 anställda och omsätter ca 60 milj/år. Vi utför all form av service och reparationer på lastbilar / släp och entreprenadmaskiner. Samtliga av våra tre verkstäder är ackrediterade av SWEDAC, vilket innebär att vi släcker besiktnings 2:or åt kund.

Om tjänsten

Vi söker en skicklig fältmekaniker/reparatör för beläggningsmaskiner inom asfalt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att reparera och utföra service på beläggningsmaskiner ute på fält under säsong och i verkstaden under vinteruppehållet.

Vi servar och reparerar

  • asfaltsläggare
  • vältar
  • klistermopeder
  • övrig kringutrustning som containrar/flak

Vi utför allt underhåll för Peab Asfalts räkning gällande beläggningsmaskiner i södra Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som är glad, utåtriktad, självgående och som kan bidra med dina personliga kunskaper. Din kompetens inom området och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder är av stor betydelse för vår verksamhet. Då vi jobbar tätt ihop i ett litet team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen eller likvärdigt.

Övrig information

  • Krav på B-körkort.
  • Placeringsort är Landskrona eller vid någon av våra andra verkstäder.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arbetschef Robert Johansson på telefon 0733-84 86 95.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab Transport & Maskin logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren