Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Verkstadsmekaniker till Ramboll

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden.

Vi söker dig:
Som är framåtlutad och teknikintresserad verkstadstekniker, som gillar fordon, elektronik och den senaste tekniken. Som vill ha ett fritt arbete med stort egenansvar och som har en lösningsorienterad, då den ena dagens utmaningar sällan är likt den andra. Arbetet är förlagt till dagtid.

Om tjänsten:
I verkstan designas och byggs mätsystem av vitt skilda slag, ofta handlar det om unika kundanpassade lösningar. Verkstan är också de som ansvarar för service och underhåll av mätsystemen. Service sker normalt i vår lokal vid Toftanäs men kan också ske ute i Europa på plats hos våra kunder. I din roll som mekaniker/montör kommer du vara en del av teamet i verkstaden. Tjänsten som mekaniker är ett konsultuppdrag på 6 månader - 12 månader, och för rätt person kan anställningen övergå till en fast anställning hos kunden.

Om dig:
* Tidigare erfarenhet av arbete som montör/mekaniker
* Starka praktiska färdigheter och teknisk kompetens
* Kan du svetsa och svarva är det en stor fördel
* Har du erfarenhet elektroteknik samt CAD så är det också av stort värde
* God kommunikationsförmåga
* Är såväl lösningsorienterad som serviceinriktad
* Förmåga att arbeta under tryck och hantera flera uppgifter samtidigt
* Kunskap om arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter
* En stark vilja att driva förbättringar och bidra till att optimera verksamheten
* Körkort B är ett krav, och gärna CE


Meriterande:
Högskoleutbildad ingenjör inom maskinteknik, elektroteknik, industriell design eller motsvarande

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort Malmö, Vevaxelgatan 9

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - "The Partner for Sustainable Change" - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid.

Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.