Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Montörer till Lernia Bemanning I Landskrona

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Montörer till Lernia Bemanning I Landskrona

Vill du arbeta på ett globalt kundföretag till oss och ta nästa steg i karriären?

Vi söker erfarna montörer med teknisk briljans och noggrannhet för spännande uppdrag hos vår kund i Landskrona! Här kommer du att arbeta med mekanisk montering och vara en del av både del- och slutmontering av företagets produkter. Trivs du i en verkstadsmiljö och har ett intresse för teknik? Sök idag och ta nästa steg i din karriär!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som montör hos oss kommer du att använda dina mekaniska färdigheter för komponentmontage till våra produkter. Arbetet sker efter monteringsanvisningar. Du kommer att vara en värdefull del av vårt team och förhoppningsvis trivas i en dynamisk verkstadsmiljö.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är en erfaren montör med god teknisk kompetens och förmågan att arbeta effektivt och noggrant. Vi ser gärna att du har en industriell utbildning, erfarenhet av montering eller mekanik, samt förmåga att hantera verktyg. Som person är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel och positiv. Sök idag och bli en del av vårt team!

Önskad starttid: Snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, måndag - fredag.

Omfattning: Uppdragslängden är långsiktig och det finns goda möjligheter till fortsatt anställning hos kundföretaget.

Med uppdraget följer också:
  • En stabil arbetsgivare
  • Konkurrenskraftig lön
  • Möjlighet att klättra i ett globalt företag
  • En företagskultur som präglas av teamkänsla och samarbete
Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Urvalet görs löpande vilket innebär att platserna också tillsätts succesivt och eventuellt innan ansökningstiden gått ut.

Vänligen kontakta rekryteringsansvarig Peter Sandqvist via e-post: peter.sandqvist@lernia.se eller telefonnummer: 0722541125 om du har några frågor eller funderingar.

Om Lernia och vad vi erbjuder

Hos Lernia kan du samla flera starka meriter att ha med dig i karriären. Oavsett om du vill utvecklas hos våra kunder eller söka dig vidare efter några år kommer du att rustas med efterfrågad kompetens.

En anställning som bemanningskonsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer.

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

Välkommen till Lernia Bemanning!
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.