Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
01 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu en allt-i-allo-montör till Kvänumsbaserat industriföretag 

 

Om tjänsten 

Är du en person som tycker om att ha många bollar i luften och gillar att köra på? Du kommer i denna roll att vara en person som kommer att kombinera flexibilitet och händighet för att lösa situationer på bästa sätt. Upplägget är projektbaserat där du tillsammans med kollegor kommer att se till att projekten blir klara i tid och med kvalitet. Därför krävs det att du är i trygg i dina kunskaper när det kommer till det praktiska, exempelvis ritningsläsning och montering. Arbetet är av fysisk karaktär, så du behöver känna att det är något som du trivs med då det kan bli tungt om dagarna. Så - är du ute efter ett jobb där du får anamma dina praktiska och fysiska kunskaper? Då är detta kanske ett jobb för dig. 

  • Arbetstitel: montör
  • Bransch: tillverkande industri 
  • Ort: Kvänum
  • Arbetstider: dagtid
  • Lön: GFL-baserad, läs mer här:  GFL-baserad lön.
  • Anställningsform: visstidsanställning 6 månader via OnePartnerGroup, förlängs/övertagning vid behov/möjlighet. 
  • Tillsättning: omgående

 

Ansökningsprocessen

I våra ansökningsprocesser så gör vi ett urval löpande - detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vi stämmer av läget med telefon som ett första steg och bokar sedan in intervju för att stämma av läget ytterligare beroende på aktualitet. Ansökningar tas endast emot via denna platsannons. Vid frågor kontaktar du ansvarig person. 

 

Om OnePartnerGroup 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. 

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.