Hoppa till innehåll
Jonsac AB logotyp

Klichéansvarig

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Som klichéansvarig har man en viktig nyckelroll på företaget där man ständigt ser till att bemöta kundernas behov inom färg, form och tryck.
Har du kunskap och intresse för färgsättning samt drivs av att ge utmärkt service och leverera högkvalitativa resultat då är denna tjänst något för dig!

 

Om Jonsac
Jonsacs historia tar sin börjar 1957 då företaget grundas av ingenjör John Follin-Johnson. Jonsac gick då under namnet Johnson Emballage och till en början tillverkades industripapperssäckar. Allteftersom tiden gick växte företaget och utvecklade sin produktionslinje med tillverkning av sopsäckar, plastsäckar och papperspåsar. Mycket har hänt och många år har gått sedan starten 1957. Under alla dessa år har Jonsac varit en stark aktör på marknaden. Något vi både är stolta över och vill förvalta väl.
I dag är vi världsledande inom tillverkning av e-handelspåsar av papper, tillverkade av nordisk FSC®-certifierad träråvara. Med korta avstånd mellan pappersmassafabriker och vår tillverkning i en toppmodern maskinpark i Otterbäcken vid vackra Vänern, erbjuder vi marknadens mest närproducerade produkter. Produkter som är redo att möta framtiden.

 

Din roll hos oss

Som klichéansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

  • Du har ett övergripande ansvar för all klichéhantering, där både montering och färgsättning ingår.
  • Godkänner korrektur och säkerhetsställer att tryck stämmer överens med kundens förväntningar.
  • Du provtrycker färger och säkerhetsställer mot PMS-karta.

I din roll ingår inköp och inventering av klichéer, färg, lim och förbrukningsmaterial samt håller god hantering av dessa produkter. Du har även ansvar för ordning och reda i färgkök och tvättrum.

Tillsammans med skiftledare och produktionschef kommer du leda arbetet med ständiga förbättringar av produktionsmetoder och effektivitetsutveckling i verksamheten.

Du kommer arbeta på Jonsac i Otterbäcken, tjänsten är på heltid och du arbetar dagtid. 
Start för tjänsten är omgående, enligt överenskommelse.

Vi start av tjänsten förekommer upplärning och utbildning på annan ort.

Denna tjänst innebär att du till en början kommer bli anställd som konsult via OnePartnerGroup - visstidsanställning i 6 månader med målbild att sedan gå över i en anställning hos Jonsac. 

 

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter inom industriell tillverkning. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har erfarenhet från grafisk industri samt har kunskap inom färg, form och tryck.

Du har ett intresse att utveckla din egen kompetens genom att följa omvärlds- och teknikutvecklingen inom området samt vara drivande i att föreslå kompetenshöjande åtgärder inom din roll.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och har en mycket god social kompetens samt samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är lyhörd, en god lyssnare och drivs av att alltid ge god service till kunder.

Du har goda IT-kunskaper, affärs- och produktionsplaneringssystem är meriterande.
God kommunikationsförmåga i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. 

 

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kundföretaget. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! 

 

Din ansökan
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Jennifer Lindvall på jennifer.lindvall@onepartnergroup.se eller på 073 - 425 56 41. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!

 
Jonsac AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.