Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
22 september 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en noggrann och strukturerad konstruktör med ett starkt tekniskt intresse och en passion för produktutveckling? Vill du arbeta nära tillverkning och vara en del av ett prestigelöst team med korta beslutsvägar? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

I rollen som konstruktör erbjuds du en givande och utvecklande tjänst med mycket nykonstruktion och produktutveckling av helt nya lösningar hos intressanta kunder. Du arbetar främst med konstruktion av hydraulblock och dess kringutrustning men även andra hydraulkomponenter och större system. Du kommer att modellera i CAD, skapa tillverkningsritningar, rita hydraulscheman samt utarbeta montage- och testinstruktioner. Rollen kräver också viss kundkontakt, vilket förutsätter god kommunikativ förmåga. Du deltar aktivt i testning och utvärdering av produkter samt samarbetar nära med sälj, produktion, inköp och beredning för att skräddarsy lösningar enligt kundens specifika önskemål.

 

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har teknisk förståelse och praktiska erfarenheter, du är noggrann, strukturerad och har ett analytiskt tänkande, vilket gör att du kan lösa komplexa uppgifter med precision. Du är självgående och tar egna initiativ, samtidigt som du är socialt kompetent och trivs med att ha en aktiv dialog med både kunder och leverantörer. Din förmåga att samarbeta och ditt respektfulla bemötande gör dig lätt att samarbeta med. Du är ödmjuk, vetgirig och öppen för förändring, vilket bidrar till att du ständigt utvecklas i din yrkesroll. Ett affärsintresse och en förståelse för kundens behov är också viktiga egenskaper som du besitter. 

  • Vi söker sig som är högskoleingenjör, helst inom maskinteknik eller har motsvarande kunskaper.
  • Arbetslivserfarenhet inom konstruktion är ett krav.
  • Du har vana att arbeta i CAD-program, helst SolidWorks.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet.

Erfarenhet av hydraulik är meriterande liksom kunskaper i skärande bearbetning eller styr-/reglerteknik. Har du arbetat i verkstad, exempelvis som montör eller CNC-operatör, är det också meriterande. 

 

Om WTB Control

WTB Control AB är ett bolag inom Addtech koncernen och företaget levererar hydrauliklösningar åt världsledande tillverkare av mobila så väl som stationära maskiner. WTB Control AB är specialister inom hydraulik och är en sammanslagning av de två hydraulikbolagen Stig Wahlström Hydraulik AB och TUBE Control AB som fusionerades 1 december 2021. Företaget samarbetar med ledande partners från hela världen som alla är tillverkare av högkvalitativa produkter. Med den spetskompetens som finns i organisationen erbjuder WTB allt ifrån miniaggregat, ventilblock, ventiler, ackumulatorer, radiostyrning, filter, pumpar, mätinstrument och motorer till hela system.

 

Vi erbjuder dig...

chansen att arbeta nära tillverkning och montering, allt sker i samma lokaler vilket ger dig en unik inblick i hela processen från idé till färdig produkt. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar där dina idéer snabbt kan omsättas i praktiken. Här värdesätter vi din utveckling – du får goda möjligheter att fördjupa dina kunskaper och ta nästa steg i din karriär. Stämningen på arbetsplatsen är familjär och prestigelös med kollegor som alltid är redo att hjälpa till. Tjänsten är dessutom särskilt spännande för dig som brinner för nykonstruktion och produktutveckling, då vi ständigt arbetar med att ta fram innovativa lösningar till våra kunder. Du får även möjlighet till nära kontakt med både kunder och leverantörer vilket skapar en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö. 

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Julia Hillerström på 079-073 48 97 alternativt julia.hillerstrom@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

WTB Control AB - Skövde logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.