Hoppa till innehåll
Mann Teknik AB logotyp

Servicetekniker

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
 Nu behöver MannTek stötta upp teamet med en till resande servicetekniker!
Om Mann Teknik AB
Vi på MannTek är världsledande i de flesta av våra produktområden och är baserade i Mariestad sedan 1995 då bolaget grundades. Vår huvudsakliga produkt är utrustning för säker och spillfri hantering av bränslen, kemikalier och gaser. Ett stor tillväxtsegment är utrusning för flytande naturgas (LNG). Här har bolaget fortsatt breddat sin affärsidé och är idag störst på kompletta fartygsbunkringssystem. Vi ser en fortsatt expansion inom detta område och det innefattar nu också kopplingar och system för att hantera framtida alternativa bränslen, såsom Vätgas, Metanol med fler. Våra kunder finns världen över med en exportandel på 99 % och vi har dotterbolag både i Kina och Indien. Vi är stolta över vår företagskultur och är fullständigt övertygade om att kultur slår strategi. Vi tror på en stark gemenskap och att allas insatser är lika mycket värda. Vill du ha ett jobb där du kan utveckla dina idéer och få utlopp för din framåtanda och kreativitet då är möjligheterna obegränsade hos oss.

 

Om tjänsten
I din roll som servicetekniker bistår och övervakar du vid installation, utför driftsättning, felsökning och reparation av transfersystem på terminaler, bunkerbåtar och fartyg. 

Du övervakar att installationen stämmer överens med det som är överenskommit med kunden tidigare i projektet och följer projektplan. Du ansvarar även för att säkerställa att kvalitetsstandarder och kundnöjdhet uppnås.

Som servicetekniker kommer du ingå i ett mindre team om fem till sex servicetekniker där ni kommer vara med att förbereda inför olika drift tagningar, inspektioner, reparationer och modifieringar mm. Vid resor besöker man kunder och utför service och underhåll på befintliga system, för att garantera kunden ”long lifetime service”. Under tjänstens gång kommer du vara delaktig i och genomföra utbildning för operatörer och tekniker som i sin tur ska kunna hantera MannTeks transfersystemen på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Efter utbildning finns du tillgänglig som support för kundernas transfersystem både på distans eller på plats.

När man inte är på resande fot utför man dokumentation och rapportskrivningar på utförda aktiviteter hos kund. Man gör tester på produkter, utvecklarar, monterar och förbereder inför kommande resor.

Tjänsten är på heltid och du utgår från bolaget i Mariestad.
Start för tjänsten är omgående, efter överenskommelse.

Som resande servicetekniker kommer en avseende del av din arbetstid vara på resande fot. Men detta sker först efter genomförd internutbildning samt god upplärning. Våra kunder befinner sig världen över så både längre och kortare resor förekommer frekvent.
  Om dig
Vi ser att du som söker denna tjänst har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot maskin, teknik och/eller elektronik. Du bör ha industrivana, men både det och tidigare arbete som servicetekniker är meriterande. Kännedom om ISO kvalitetsarbete är fördelaktigt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person som är praktiskt lagt och inte rädd för att arbeta fysiskt. Du bör vara en problemlösare som tänker kreativt samt tar egna initiativ.
Eftersom man arbetar nära kunden behöver man vara flexibel, fokuserad och serviceminded samt kunna anpassa sig till nya krav och kunna prioritera utefter kundens behov.

I övrigt ser vi dig som nyfiken och öppen till att vilja utveckla och bygga på din kompetens inom området.

Du har ett allmänt teknik- och mekanikintresse samt data- och processvana.
Körkort och bil krävs för tjänsten.

God kommunikationsförmåga i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Övriga språk är meriterande.

  Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor är du välkommen att ta kontakt med Jennifer Lindvall på 073-425 56 41 alternativ jennifer.lindvall@onepartnergroup.se 

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!
 
Mann Teknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.