Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Projektledare med ingenjörsbakgrund till vår internationella kund

Ansök nu

Om rollen
Vår kund söker nu efter en erfaren Project Manager till deras Service R&D-projekt. Deras PMO (Project Management Office) bedriver tjänstrelaterade utvecklingsprojekt, och du kommer att ha en nyckelroll i att leda 4-5 projekt parallellt. I denna roll kommer du att använda dig av vår kunds planeringsverktyg, som är en specialanpassad version av Adaptive Work från Planview. Tjänsten som Project Manager är ett konsultuppdrag som löper från den 19 augusti 2024 till den 31 januari 2025, med möjlighet till förlängning.

Om dig
* Du har en bakgrund inom gasturbiner, mekanik eller styrsystem
* Minst 5 års erfarenhet som projektledare.
* Ingenjörsbakgrund med minst kandidatexamen är nödvändigt för att förstå den tekniska informationen inom R&D arbetet.
* Möjlighet att arbeta på plats i Finspång minst 3 dagar i veckan. Till en början krävs det att du är fysiskt närvarande på heltid för att få en introduktion och upplärning i verksamheten.

Meriterande
* Erfarenhet av gasturbiner
* PMP-certifiering eller liknande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om ansökan
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår hemsida för att skicka in din ansökan. Rekryteringsprocessen sker löpande och vår kund planerar på att påbörja intervjuer i vecka 33.

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se

Om din fråga rör registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.