Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk projektledare till internationell kund i Finspång

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om rollen
Vi söker nu efter en teknisk projektledare med mekinriktning till gasturbinverksamheten till vår kund i Finspång. Du kommer tillhöra gruppen Project lead engineering extended scope, som ansvarar för drivning av komplexa projekt med utökad leveransomfattning. I denna roll kommer du att leda konstruktörsteam i orderprojekt. Du kommer ansvara för den tekniska projektimplementeringen, vilket innebär nära samarbete med kunder, leverantörer, konstruktörer, projektledning och andra avdelningar inom organisationen.

Detta är ett konsultuppdrag mellan 12 augusti 2024 - 7 februari 2025 och arbetet utförs mestadels på plats på kontoret i Finspång. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vi uppmuntrar dig att ansöka redan idag!

Om teamet
Teamet är internationellt med medarbetare från flera länder. Flera medarbetare har sin bakgrund i den tidigare anläggningsverksamheten, andra har gedigen erfarenhet av att leda gasturbin- och ångtubinprojekt. Hos vår kund ges du möjlighet att växa inom teamet och hantera komplicerade tekniska projekt i rollen som Project Lead Engineer.

Om dig
Vi söker dig som är en erfaren teknisk projektledare med en stark bakgrund inom mekanik och en passion för att driva komplexa tekniska projekt. Din förmåga att samarbeta nära med kunder, leverantörer, konstruktörer, projektledning och andra avdelningar inom organisationen är avgörande för framgång i denna roll.

Kvalifikationer
* Ingenjörsutbildning
* Erfarenhet från liknande roll/arbetsuppgifter
* Mycket goda kunskaper i svenska
* Mycket goda kunskaper i engelska

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se
Om din fråga rör registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.