Hoppa till innehåll
Spolsnabben AB logotyp

Produktionsledare

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi växer och behöver utöka organisationen med ännu en produktionsledare!

Spolsnabben AB, företagsinformation:

Vi är ett fullserviceföretag som befinner sig i ett expansivt läge. Vi erbjuder tjänster inom avloppsunderhåll, dygnet runt. Våra tjänster är bland annat akuta avloppsstopp, underhållsspolning, rörinspektion, torrsugning mm.

Hos oss arbetar erfarna och professionella yrkespersoner med en lång samlad kompetens som ständigt är nyfikna på nya metoder och teknik som kan lösa våra kunders problem.

Vi som arbetsgivare ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och har därför stort fokus på arbetsmiljöfrågor. Våra ledord är engagemang, tillgänglighet och trygghet.

Vårt varumärke speglar vårt servicemål att alltid snabbt hjälpa kunden när behovet uppstår.

Här kan du läsa mer om oss www.spolsnabben.se

Om tjänsten:
Spolsnabben AB söker nu en driven produktionsledare. I rollen ansvarar du för ordermottagning, leda arbetsgruppen, prioritera samt planera projekt. Du är den som tillsammans med ditt team skapar ett gott arbetsklimat och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led. Du arbetar sida vid sida med våra andra produktionsledare och i nära samarbete med ledningen.
I rollen ingår personalansvar och ekonomisk uppföljning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Planera och leda projekt utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
  • Skapa merförsäljning av bolagets tjänster
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
  • Personalansvar
  • Planera och leda arbetet
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Vem söker vi?

För att trivas och bidra i rollen skall du ha erfarenheter från tidigare tjänst som produktionsledare samt erfarenhet av personalansvar, administration och ekonomisk uppföljning. Du ska vara en lyhörd och engagerad person så du framgångsrikt ska kunna leda och stötta ditt team.

Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmågan att överblicka helheten och har ett affärsdriv och ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Vidare har du ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Vi ställer krav på att du har B-körkort, god datorvana samt har en god kommunikativ förmåga av svenska språket både i tal och skrift.

Frågor om tjänsten skickas till caroline.brack@spolsnabben.se

Sista ansökningsdag är den 17 augusti 2024.

Varmt välkommen med din ansökan!
Spolsnabben AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren