Hoppa till innehåll
Metrolit Service AB logotyp

Projektchef - Metrolit Service AB, Uppsala

Ansök nu
Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 38 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Med kunden i fokus gör vi det komplexa enkelt genom en ansvarstagande organisation som drivs av affär, gemenskap och en vilja att ständigt utvecklas. Metrolit värdesätter högt engagemang och självledarskap hos sina medarbetare och med en öppen, lyhörd och engagerad organisation drivs företaget ständigt framåt.

PROJEKTCHEF - METROLIT SERVICE AB, UPPSALA

Metrolit etablerar sig nu i Uppsala och företagets mål att bli det ledande ROT- och byggservicebolaget i Mälardalen tar ytterligare fart!

Med nytt ramavtal i samverkan med Uppsala Arenor och fastigheter har Metrolit som ambition att bli en långsiktig samverkanspartner till kommunen vilket skapar en bra grund för vidare expansion i området. Med detta behöver de stärka upp sin organisation och söker nu Projektchef till Metrolit i Uppsala - en möjlighet för dig med driv och högt engagemang och med en vilja att göra skillnad.

Som Projektchef leder du, tillsammans med Arbetschef, hela affären i Uppsala med omnejd. Projektchefen utgör länken mellan Arbetschef, projekt, avtal och beställare. Projektchefen är dessutom en viktig kulturbärare och ska uppträda som ett föredöme avseende våra värdeord: Enkelhet, Erfarenhet och Engagemang.

Ramavtalet är i samverkan. Tillsammans med beställare i samverkan ingår i uppdraget att parallellt i olika skeden/faser projektera, kalkylera och producera flera samverkansentreprenader i Uppsala. Utöver ramavtalet med Arenor och fastigheter har Metrolit vunnit ytterligare ett ramavtal med Uppsala Kommun. Bägge avtalen kan sträcka sig över 4 år och utgör en fantastisk grund för att långsiktigt etablera sig i Uppsala. Metrolits ambition är, utöver tilldelade avtal, att utveckla fler affärer och därmed utöka verksamheten i området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Operativt ansvar för ett eller flera projekt/avtal och säkerställa leverans mot kund
Samverkansledare och nyckelperson för avtalet mot beställare
Projekt- och projekteringsledning
Ansvar för kundrelationer
Delaktig i säkerställande av ekonomiskt utfall
Säkerställa avtal i alla led
Personalansvar för Platschef, Arbetsledare, Projektingenjör och Yrkesarbetare

Din profil:

Du är van vid arbete i projektform och har erfarenhet ifrån samverkansentreprenader. Du har gedigen erfarenhet av projektering i bygg- och anläggningsprojekt samt erfarenhet av personalansvar för tjänstemän, projektsystemet NEXT, kompetens inom KMA / BKMA. Projektledning- och ledarskapsutbildning är högt meriterande.

Viktig kompetens för uppdraget:

Ledarskap
Projektekonomi, inköp, budget och prognos
Produktionsstyrning och entreprenadkunskap
Avtals- och entreprenadjuridik

Vi söker en Projektchef som kan samverka, samarbeta och leda sitt team, tillsammans med beställare, mot gemensamma mål. Du är en person som kan kommunicera i olika sammanhang, vara en god lyssnare och kunna ta och ge feedback samt ha ett öppet, ärligt och transparent ledarskap med ett stort ansvarstagande. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är kvalitetsorienterad och affärsdriven samt strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i din verksamhet/projekt. Du antar utmaningar och hanterar förväntningar och ser möjligheter i svårigheter.

Metrolit Service AB erbjuder dig kontinuerlig utbildning utöver ett stimulerande och roligt arbete. För rätt person erbjuds stor möjlighet till utveckling i företaget och som anställd Projektchef har du tjänstebil, del i bonusprogram samt ett attraktivt förmånspaket. Tjänsten utgår från centrala Uppsala.

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Metrolit Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren