Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Vi söker en driven och engagerad säljare till Lindborg

Ansök nu
Om oss
Vi söker en driven säljare som vill växa tillsammans med Lindborg!

Lindborg är ett familjeföretag med lång byggtradition. Att framtiden växer på träd visste vi redan för ett halvt sekel sedan. Vi samarbetar med våra kunder för att skapa den bästa möjliga byggnaden. Vi använder nästan alltid trä och limträ och har utvecklat ett system som stödjer kunden genom hela processen, från idé och behov till en nyckelfärdig byggnad anpassad efter kundens specifika behov, önskemål och verksamhet.

Det vi säljer är förtroende: att kunden kan lita på att vi bygger deras fastighet på bästa sätt, från skiss till sista skruv och nyckeln i låset. Att tänka långsiktigt, bygga relationer och använda oss av vår hantverkarmässiga precision är en självklarhet. Likaså att värdesätta vårt sammansvetsade gäng och erbjuda en familjär stämning med bland annat eget gym i våra lokaler. Vi vill att du ska ett givande arbete och samtidigt kunna få ihop livspusslet.

Lindborg är nu på jakt efter en energisk och engagerad säljare som kommer att arbeta tillsammans med VD, Anton samt vårt team av entreprenadingenjörer och projektledare. Lindborg har stora mål för tillväxt och nu söker vi efter en person med stark framåtanda och massor av idéer, men det viktigaste är din personlighet, dina egenskaper och din energi.


Dina arbetsuppgifter
Som säljare på Lindborg kommer du att ha en nyckelroll i vår satsning på tillväxt. Tillsammans i vårat dynamiska team kommer du att hjälpa Lindborg att sälja in fler projekt och skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att bidra med energi, visioner och idéer, samtidigt som du gillar att förstå våra processer och är nyfiken på kunden. Du kommer att sälja in en känsla och ha tålamodet som krävs för att hantera våra långa försäljningsprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta med kundbearbetning och kundbesök för att skapa nya affärsrelationer, och att delta i långsiktiga försäljningsprocesser och bygga förtroende hos våra kunder. En del av din roll innebär att bidra till vår tillväxtstrategi genom att sätta och nå säljmål samt marknadsföra Lindborg och våra produkter.
Du bör ha erfarenhet av försäljning och projektledning, gärna inom byggbranschen, men det är inte ett krav att kunna produkten i detalj. Du har förmåga att förstå byggprocesser, du bör även ha en förmåga att förstå kalkyler och vara affärsmässig.


Din profil
Vi söker dig som har stark drivkraft och initiativförmåga, är självgående men också trivs att arbeta i team. Du är resultatorienterad och målmedveten, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar ambitiöst för att nå dessa mål. Du gör vad som krävs för att uppnå ett gott resultat. Du är övertygande och har lätt för att föra fram din talan, vinna andras respekt, argumentera och bli lyssnad på. Du har en förmåga att skapa nya relationer och tar aktivt initiativ i sociala sammanhang. Du kliver fram och har lätt för att skapa nya kontakter. Du är vetgirig och håller dig à jour inom din profession och ditt expertområde. Du omvärldsbevakar och trendspanar för att ligga i framkant.

Är du redo för en utmaning och vill vara med på vår resa mot att bli ännu bättre? Skicka in din ansökan nu. Välkommen till Lindborg - där vi tillsammans bygger framtiden!


Ansökan
På Lindborg erbjuder vi en nyckelroll genom hela byggprocessen, passion för hantverkskonsten, stort utrymme för personlig utveckling, långsiktigt och hållbart arbete, generös personalomsorg, frihet under ansvar och en härlig, sammansvetsad arbetsmiljö.

Övrigt:
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Forsberg Kyller på telefon 0733-51 27 09. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-08-18.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi söker en driven säljare som vill växa tillsammans med Lindborg! Lindborg är ett familjeföretag med lång byggtradition. Att framtiden växer på träd visste vi redan för ett halvt sekel sedan. Vi samarbetar med våra kunder för att skapa den bästa möjliga byggnaden. Vi använder nästan alltid trä och limträ och har utvecklat ett system som stödjer kunden genom hela processen, från idé och behov till en nyckelfärdig byggnad anpassad efter kundens specifika behov, önskemål och verksamhet. Det vi säljer är förtroende: att kunden kan lita på att vi bygger deras fastighet på bästa sätt, från skiss till sista skruv och nyckeln i låset. Att tänka långsiktigt, bygga relationer och använda oss av vår hantverkarmässiga precision är en självklarhet. Likaså att värdesätta vårt sammansvetsade gäng och erbjuda en familjär stämning med bland annat eget gym i våra lokaler. Vi vill att du ska ett givande arbete och samtidigt kunna få ihop livspusslet. Lindborg är nu på jakt efter en energisk och engagerad säljare som kommer att arbeta tillsammans med VD, Anton samt vårt team av entreprenadingenjörer och projektledare. Lindborg har stora mål för tillväxt och nu söker vi efter en person med stark framåtanda och massor av idéer, men det viktigaste är din personlighet, dina egenskaper och din energi.