Hoppa till innehåll
CIDAN Machinery Sweden AB logotyp

Kvalitetskoordinator sökes till CIDAN MACHINERY AB

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om företaget
CIDAN Machinery Group är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER och Thalmann över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Storbritannien och Danmark. Gruppen har drygt 330 anställda och omsätter cirka 1200 Mkr. Vårt koncernspråk är engelska. Se mer information på www.cidanmachinery.se

Arbetsuppgifter
Vår kollega har valt att ta sig an nya utmaningar och därför söker vi nu en ny talang till Team Operations. Du ingår i Operations ledningsteam, som kvalitetskoordinator hos oss leder, fördelar, stöttar och utvecklar du arbetet inom vårt proaktiva kvalitetsarbete och avvikelsehantering. Du har även kontakt med leverantörer och hjälper till att utveckla vårt kvalitetsarbete tillsammans med dem. Du rapporterar till fabrikschef. Rollen är placerad i Götene.

Profil
Rollen ställer krav på bred teknisk kompetens. Vi ser gärna att du har kunskap inom mätteknik och ritningslära.
Har du erfarenhet av bearbetningsmetoder, svetsning och montering ses det som meriterande.
Då du kommer att jobba med många olika avdelningar och externa aktörer krävs det att du är kommunikativ, serviceinriktad och strukturerad i ditt arbete.
Resor kan förekomma.

Utöver ser vi gärna att du har:
  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet,
  • Jobbat med ständigt förbättringsarbete, 5S och lean
  • Arbetat i team och tillsammans med kollegor och utvecklat processer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska språket, både i tal och skrift.
  • Jobbat i affärssystem
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang, i vår urvalsprocess använder vi oss av personlighetstester som du i samband med din ansökan får utskickad via mail.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag är 4 augusti.

Vi tar ej emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR. Skicka in din ansökan via knappen nedan.

Vid frågor är du välkommen att kontakta fabrikschef Björn Lundberg på tel. 0702-616931

Om detta låter intressant, tveka inte att skicka in din ansökan!
CIDAN Machinery Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CIDAN Machinery är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER, THALMANN och nuIT över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Schweiz, Tyskland, England och Danmark. Gruppen har cirka 330 anställda och omsätter cirka 1200 Mkr. Se mer information på www.cidanmachinery.se