Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Montörer sökes till kund med start omgående

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av montering och söker en spännande roll som montör? Nu söker vi skickliga montörer för uppdrag hos kund i norra Skaraborg. Ta chansen att bli en del av vårt team och ansök idag!

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du att ansvara för att montera på en linje tillsammans med en kollega. Dina arbetsuppgifter inkluderar att montera komponenter, säkerställa att allt är korrekt installerat och hålla ordning på din arbetsstation. Du kommer också att samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa en smidig produktion och hög kvalitet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare industrierfarenhet, vilket är meriterande, men din personlighet är det viktigaste. Du bör vara samarbetsvillig och ha goda kommunikationsfärdigheter för att effektivt arbeta tillsammans med dina kollegor i grupp. Det är viktigt att du fungerar bra i team, är lojal, noggrann och ansvarsfull. Vi värdesätter din förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med andra, samt din vilja att bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

För att vara aktuell för tjänsten krävs
  • Körkort och tillgång till bil.
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
  • Tidigare industrierfarenhet eller likvärdiga arbetsuppgifter
Om uppdraget

Placeringsort: Mariestad med omnejd
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid/kvällstid/skiftarbete

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.