Hoppa till innehåll
CIDAN Machinery Sweden AB logotyp

CIDAN Machinery AB söker CNC-operatör!

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om företaget
CIDAN Machinery Group är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER och Thalmann över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Storbritannien och Danmark. Gruppen har drygt 360 anställda och omsätter cirka 1200 Mkr. Vårt koncernspråk är engelska. Se mer information på www.cidanmachinery.se

Arbetsuppgifter
Har du kunskaper i ritningsläsning och erfarenhet av programmering? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! I takt med att vi fortsätter vår tillväxtresa har vi nu ett behov av att stärka upp med ytterligare en CNC-operatör i vår OKUMA MH-600. Du kommer att arbeta hos oss på CIDAN Machinery i Götene. Låter det spännande? Tveka inte att skicka in din ansökan!

I rollen som CNC-operatör är din huvudsaklig arbetsuppgift att köra NC-styrda fräsar. Dessa tillverkar detaljer till Cidan Machinerys kantviksmaskiner och gradsaxar. Har du programmeringsvana så är det ett stort plus. Utöver detta är effektiviseringar av flöden, maskin och ställtider en viktig del av arbetet.
I vår maskinpark finns i dagsläget OKUMA MH-600, Soraluce FP-10000, CME FS-6 samt FPT VERUS 250.

Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Profil
Vi söker dig som är initiativrik och handlingskraftig. Du trivs med att ta tag i uppgifter och slutför dem med hög kvalitet. Du är en person som gillar att få saker gjort och bidrar aktivt till teamets framgång. Vi söker dig med positiv inställning och stort engagemang och driv som vill fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Du har erfarenhet av bearbetning i CNC-maskiner, gärna OKUMA MH-600. Vidare är det viktigt att du är flexibel och noggrann i ditt arbete samt att du är en lagspelare som är intresserad av förbättringsarbete.

Utöver ser vi gärna att du har:
  • Gymnasial eller högre utbildningsnivå inom verkstad/svets/industri, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Engelska är meriterande
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. I vår urvalsprocess använder vi oss av personlighetstester som du i samband med din ansökan får utskickad via mail.

Vi tar ej emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR. Skicka in din ansökan via knappen nedan. Sista ansökningsdag är 11 juli.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. På grund av semestertider kan svar på din ansökan dröja något.

Vid frågor är du välkommen att kontakta hr@cidanmachinery.com.

Om detta låter intressant, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
CIDAN Machinery Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CIDAN Machinery är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER, THALMANN och nuIT över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Schweiz, Tyskland, England och Danmark. Gruppen har cirka 330 anställda och omsätter cirka 1200 Mkr. Se mer information på www.cidanmachinery.se