Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Operatörer med erfarenhet av truckkörning

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker drivna och engagerade operatörer till tillverkningsindustrin - Är du vår nästa stjärna?

Om tjänsten

Tjänsten innefattar arbete på en linje där dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bestå av montering, övervakning av maskiner, avsyning av material, inställning av maskiner samt materialhantering. Även truckkörning är en vanligt förekommande arbetsuppgift på daglig basis.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta mot företagets uppsatta mål och få möjligheten att delta i arbetet mot ständiga förbättringar. Här får du möjligheten att bidra och delta! Arbetstiderna består av skiftarbete där dag och kväll ingår.

Om dig

Vi söker dig som tycker om praktiskt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Du ska gärna ha erfarenhet av tidigare industriarbete eller motsvarande utbildning.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Du är även flexibel och öppen för att prova på olika vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A+B, meriterande med erfarenhet av motvikt-och skjutstativtruck
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från industri och tillverkning
Om anställningen

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Arbetstider: 2-skift
Anställningsform: Visstid
Tillträde: augusti/september

Ansökan

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare, emelie.zell.waneus@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (61 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi operatörer med truckkort för kommande uppdrag hos en av våra kunder. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.