Hoppa till innehåll

Trädgårdsarbetare - Trädgård

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Antal tjänster
3
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på GTMS AB expanderar och söker nya medarbetare.

DIN ROLL

Som trädgårdsarbetare har du i huvudsak ansvar över utomhusskötsel tillhörande samfälligheter, fastigheter och privata boenden. Din roll kommer även att innebära att stötta upp vid specialarbeten. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Under ”normal” säsong är de främsta arbetsuppgifterna till exempel: gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, beskäring, lövupptag, löpande vård och nyplanteringar av säsongsväxter och anläggningsarbeten.

Vi söker dig med rätt attityd som gillar att arbeta. Du tvekar inte att rulla upp ärmarna och hugga i när det behövs.


DIN PROFIL

Som person är du strukturerad, strategisk och ser möjligheter. Du drivs i att skapa lösningar. Du har en förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar och att ta egna initiativ. Samtidigt kommer du att arbeta nära dina kollegor, därför värdesätter vi din samarbetsförmåga högt. Arbetet är stundtals fysiskt ansträngande och kräver god kondition.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Framför allt söker vi personer som jobbar heltid, men deltid kan vara möjligt om du vill kombinera arbetet med studier eller liknande.

Önskade egenskaper och kvalifikationer:

- B Körkort (Krav - Manuell), ytterligare körförmåga är meriterande

- Engelska (Krav)

- Maskinvana och branschlicenser/diplomer

- Erfarenhet av trädgårdsarbete och anläggning

Vi söker allsidiga och händiga personer. Positivt är om man har ett särskilt intresse av anläggning, maskin, park eller trädgård. Vi eftersöker personal till olika tjänster där samtliga sker utomhus!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se