Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Trädgårdsarbetare

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Har du goda kunskaper inom grönyteskötsel och erfarenhet av trädplantering? Vi på Peab Drift & Underhåll söker nu dig som trivs att arbeta utomhus och vill jobba i Lund med omnejd.

Om tjänsten
Vi på Peab Drift & Underhåll arbetar med skötsel av parker, grönytor och gator i offentliga miljöer samt hos fastighetsbolag. Våra uppdrag innehåller även mycket underhållsarbete samt markanläggning. Denna tjänst innebär framför allt grönyteanläggningar samt efterföljande etableringsskötsel för våra olika projekt. För att förstå kundens förväntningar samt utföra arbetet korrekt, bör du ha förmågan att tolka ritningar och skötselplaner samt kunna utföra viss dokumentation såsom exempelvis egenkontroller och avvikelserapportering. Vi ser det viktigt att du har en god kunskap om växthantering, plantering samt beskärning.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Fast anställning, 6 mån provanställning tillämpas.
Arbetsort: Lund

Kravprofil
Vi söker dig som har minst ett års eftergymnasial utbildning inom trädgårdsanläggning, alternativt minst två (2) dokumenterade yrkesbevis inom områden så som skötsel av utemiljö, gräsanläggning och växtfysiologi.

Vidare ser vi att du även har minst två års arbetserfarenhet inom grönyteanläggningar.
Körkort B är ett krav för tjänsten.

Om dig
Du är serviceinriktad, noggrann och kan driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ men också trivs och drivs av att arbeta med andra i ditt team. Att vara ordningsam, positiv och strukturerad är en självklarhet för dig. Förmågan att kunna ta emot instruktioner och lära dig nya arbetsmoment och rutiner snabbt ser vi också som en viktig kompetens.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Pålsson, telefon: 0733 37 68 23, email: eva.palsson@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.