Hoppa till innehåll
Holmsunds församling logotyp

Gruppledande vaktmästare

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Rasmus Carlsson
Email
Telefon
Nu har du chansen att arbeta som vaktmästare i Holmsunds församling; i våra kyrkor och på våra kyrkogårdar i Holmsund och Obbola. Vi söker en engagerad och omsorgsfull kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare med goda ledaregenskaper!

Tjänsten omfattar ansvar för kyrkogårds- och fastighetsunderhåll samt arbete i kyrkan vid gudstjänster, begravningar och andra aktiviteter. I tjänsten ligger också ansvaret för att planera och fördela arbetet i vaktmästargruppen, som består av fyra personer totalt.

Vi söker dig som är organiserad och har förmågan att ha många bollar i luften. Du är en person som värdesätter att skapa en välskött miljö för våra besökande, har goda ledaregenskaper och intresse av att hantera personalfrågor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenhet av liknande uppgifter med tex fastighetsunderhåll, kyrkogårdsskötsel, park- och markarbete och ledaruppdrag är meriterande.

Du har körkort B och gärna erfarenhet av att köra traktor och grävmaskin. Eftersom tjänsten innebär tjänstgöring i kyrkorna förutsätter vi att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.
Holmsunds församling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren