Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Odlingsansvarig till Plantskolan i Trekanten!

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du kunskap om plantor och erfarenhet av odling? Nu söker vi en odlingsansvarig för sommarjobb med omgående start på Plantskolan i Trekanten!

Trekantens plantskola är en del av koncernen Svenska skogsplantor. Svenska Skogsplantor bildades 1994 och är ett rikstäckande företag med specialistkompetens på frö, plantor och ett brett utbud av tjänster inom skogsskötselområdet. Att de är rikstäckande innebär att de finns nära dig, oavsett var du bor och var din skog finns. Det är också tryggt att veta att Svenska Skogsplantor alltid levererar frön och plantor av högsta kvalitet, anpassade efter olika regionala förhållanden.

Svenska Skogsplantor omsätter ca 320 miljoner kronor och har ca 100 anställda. Sedan 2003 ingår vi i Sveaskogkoncernen. Läs mer på www.skogsplantor.se

Arbetsuppgifter

I tjänsten som odlingsansvarig kommer du ansvara för odlingen, sprutning och liknande arbetsuppgifter som rör plantorna. Du kommer att gå kontrollrundor på frilanden för att ta beslut om vattning, samt utföra kontrollmätningar mm. Anställningen är ett sommarjobb med omgående start och avslut sista augusti.

Kompetens
  • Kunskap om plantor
  • Erfarenhet av odling
  • B-körkort och tillgång till bil
  • God svenska i tal och skrift
  • God fysisk förmåga
  • Digitalt kunnig
Meriterande
  • Relevant utbildning
  • Kunskap om sprutning
Personliga egenskaper

För att passa in i den här rollen behöver du ha en grundförståelse för odling och plantering. Vi tror även att du är en plikttrogen person som axlar stort ansvar för din yrkesroll. Du är en självgående arbetare, men värdesätter god laganda. Du trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete i utomhus miljö och är engagerad i dina arbetsuppgifter.

Anställningsinformation

Visstid/Heltid/Trekanten

Arbetstiderna är dagtid mån-fre, samt viss helg.

Tillträdesdag

Omgående tom sista augusti.

Information

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! I den här processen har Plantskolan valt att samarbeta med Lernia. Alla ansökningar går via oss. Ha respekt för att vi inte tar emot frågor via telefon, vid frågor hänvisar vi till bemanning.kalmar@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.