Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Anläggningsarbetare

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Om oss
Drift och underhåll är en region inom Peab Anläggning och vi är verksamma inom löpande underhåll av gator och torg, VA, anläggningsarbeten, vägdrift, park samt yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder, stora som små, tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Om tjänsten
Som anläggningsarbetare på Peabs Drift och underhållskontrakt kommer du att utföra olika typer av anläggningsarbeten.

Arbetsuppgifterna är varierande och består av planerade såväl som akuta arbeten som exempelvis:

* Mark- och VA arbeten, både i gatu- och parkmiljö.
* Utrustningsmontering
* Renhållning och grönyteskötsel
* Mindre servicearbeten
* Visst arbete kan förekomma nattetid och beredskapstjänst kan ingå i rollen.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tillsvidareanställning, 6 mån provanställning tillämpas.

Arbetsplats: Öland

Vi söker dig som har erfarenhet inom mark- och VA anläggning i varierande anläggningsprojekt. Det är meriterande om du har yrkesbevis inom anläggning och/eller E-körkort
B-körkort är ett krav för tjänsten

Om dig:
Som person är du motiverad, driven, *ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Som anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten, både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Arbetet är fysiskt krävande och kan bitvis vara tungt. Att alltid arbeta med säkerheten i fokus är en självklarhet för dig.
Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen. Med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Du ska kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Kontakt:
Har du frågor är du välkommen att kontakta Projektchef David Nilsson, 0733-375090

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.