Hoppa till innehåll

Driven och självgående Företagssäljare

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en relationsbyggande person som samtidigt gillar att göra affärer? Tycker du, precis som vi, att det bästa som finns är att hitta den perfekta lösningen för en långsiktig kundrelation? Då kan detta vara ditt drömjobb! Vi på Bra Telecom AB satsar på att växa genom att alltid ligga i framkant vad gäller de bästa tekniska & smarta lösningarna för våra kunders telefoni/kommunikation. Samtidigt sätter vi stor stolthet i att alltid erbjuda en service i världsklass och att verkligen bry oss om våra kunder.

Om tjänsten

Vår passion är att skapa den perfekta lösningen för våra kunder. Som Företagssäljare arbetar du med uppsökande försäljning till nya och befintliga företagskunder i Växjö med omnejd och du säljer IP-växellösningar, mobila växlar, hårdvara och tjänster. Du kommer att arbeta med alla våra operatörer samt leverantörers tjänster och produkter.

Som företags säljare hos Bra Telecom AB arbetar du med hela säljprocessen, med egen budget och mot tydliga mål. Dina arbetsuppgifter innefattar i huvudsak affärsplanering, kartläggning, prospektering, bokning av möten, kundkontakt, presentationer, utformning av offerter, avtal, uppföljning av arbetet och inte minst löpande kontakt med befintliga kunder. Bra Telecom AB lägger stor vikt vid att ha nöjda och belåtna kunder.

Bra Telecom erbjuder:

Vi erbjuder en självständig roll med stor flexibilitet där du har chansen att skapa och utveckla rollen, affärsmöjligheterna och distriktet. I Bra Telecom AB hittar du en arbetsgivare som sätter stort värde i vem just du är och vi ger dig en stor möjlighet att under din anställning växa som person och vi går hand i hand med dig i din utveckling.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll så är det främst dina personliga egenskaper och intresse för att göra affärer som kommer göra dig framgångsrik. Vi söker dig som är resultatinriktad, driven samt har förmåga att arbeta självständigt med uppsökande försäljning. Dessutom behöver du vara en fena på att skapa goda och långsiktiga relationer samt överträffa den femstjärniga service Bra Telecom är kända för.

För tjänsten krävs körkort och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Branschvana är meriterande och vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning, gärna tjänsteförsäljning. Det viktigaste av allt är hur du är som person och att du har ett säljande sätt.

Ansökan

Skicka in din ansökan genom att fylla i ansökningsformuläret med CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag är 2024-06-14

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se