Hoppa till innehåll
Skirhammar Rekrytering & Interim AB logotyp

Försäljnings- och Marknadschef till Wexiödisk

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Wexiödisk har siktet inställt och söker nu en tillväxtorienterad och kommunikativ Försäljngs- och Marknadsingschef som vill bidra till att ta bolaget vidare till nästa nivå.

Som Försäljnings- och Marknadsschef får du en viktig roll i ledningsgruppen där du förväntas bidra med "hela hatten på"
Du har i nuläget ett övergripande ansvar för Sales &
Marketing, After Sales och Service. Samtidigt finns det utrymme för en viss organisationsöversyn med hänsyn taget till din bakgrund och erfarenhet.

Vi söker en tydlig och kommunikativ ledare som bland annat kommer att arbeta med följande uppgifter:

· Utveckla befintliga marknader och identifiera samt bearbeta nya marknader

· Ansvara för några egna kunder

· Leda, involvera och coacha teamet

· Team- och affärsutveckling

· Deltagande på utvalda mässor

· Samverka med, och utmana återförsäljare

· Utveckla rutiner och digitalisering

· Främja samarbetet mellan sälj, utveckling och produktion

Bakgrund och erfarenhet

Du har en relevant teknisk utbildning, gärna på högskolenivå och du är genuint intresserad av teknik, affärer, människor och relationer. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av ledarskap och har du även jobbat med återförsäljare i en internationell kontext är det meriterande. Vidare är du en van systemanvändare och behärskar engelska i tal och skrift.

Personlighet

Som ledare har du förmågan att involvera dina medarbetare och säkerställa att teamet jobbar mot gemensamma mål där det är en självklarhet för dig att följa upp fattade beslut. Vidare har du det som krävs för att ställa tydliga krav samtidigt som du har förmågan att coacha och ge feedback när så krävs. Du motiveras av utveckling och att jobba med ständiga förbättringar.

Som person är du engagerad och nyfiken. För att lyckas är det avgörande att du trivs i en prestigelös och teknikorienterad organisation.

Vårt erbjudande

Wexiödisk är ett välrenommerat företag med stabila och långsiktiga ägare där du kommer att få möjligheten att påverka och inom givna ramat utveckla rollen. Som Försäljnings- och Marknadschef får du möjligheten att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare i en platt organisation med snabba beslutsvägar.

Låter detta intressant är du varmt välkommen med din ansökan.

Om Wexiödisk

Wexiödisk AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och tjänster för professionell disk. Wexiödisk har funnits sedan 1972, har idag ca 180 anställda och omsätter ca 460 miljoner SEK. Bolaget ingår i Ali Group.
Skirhammar Rekrytering & Interim AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skirhammar Rekrytering & Interim rekryterar främst ledare och specialister. Vi hjälper också våra kunder att tillsätta interima lösningar.
Vi har kontor i Jönköping och Halmstad.
Läs mer på www.skirhammar.se