Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare till vår kund i Ingelstad!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en duktig truckförare på jakt efter nytt jobb? Är du driven, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral? Då har vi uppdraget som passar just dig!

Om jobbet:
Vår kund är ett livsmedelsföretag som producerar, packar och levererar olika livsmedel. Produktionen sker i Tingsryd och Ingelstad. Organisationen är i ständig utveckling och med många avdelningar med olika arbetsmoment och varierande teknisk svårighetsgrad.
Nu behöver vi stärka upp deras logistikavdelning med duktiga truckförare. Arbetsuppgifterna innebär, truckkörning i produktionen samt godsmottagningen vid in och utleverans.

Vem är du?
Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter hög arbetsmoral, förmåga att se möjligheter istället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang.

Vidare är det viktigt att du:
* Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en positiv arbetsinsats.
* Visar intresse och respekt för ditt arbete och dina kollegor.
* Har några års erfarenhet av truckkörning
* Flytande svenska i både i tal och skrift.
* Har god datorvana och god fysik.
* Truckkort A & B
* Klarar av skiftarbete och har hög flexibilitet avseende arbetstid.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen:
Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund i Ingelstad med start omgående. Det kan förekomma något pass i Tingsryd så du måste vara bekväm med det och ha möjlighet att ta dig både till Ingelstad och Tingsryd. Arbetet sker måndag-fredag och arbetstiderna kan variera då uppdraget är på 2-skift.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Olika arbetstider förekommer.
Självklart har vi kollektivavtal och olika förmåner så som friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.
Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag!

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av en videointervju som du själv spelar in via en länk vi skickar på din mejl. För att gå vidare i rekryteringsprocessen är det viktigt att du omgående gör videointervjun för att komma vidare i urvalet.

OM ADECCO
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus. Vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.


KONTAKTINFORMATION
Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringen i övrigt vänligen kontakta Ellen Rönmark på ellen.roenmark@adecco.se
Om du har frågor gällande registrering av konto, vänligen kontakta vår support på info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.