Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Erfaren truckförare till vår kund i Tingsryd

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker just nu en erfaren truckförare till vår kund i Tingsryd. Jobbet passar dig som är positiv, har en hög arbetsmoral och trivs bra med att arbeta under högt tempo i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Arbetsuppgifter:

Som truckförare kommer du att köra truck och hantera gods i vår kunds produktion/lager. Dina arbetsuppgifter inkluderar att lasta och lossa lastbilar, plocka och packa beställningar, flytta och lagra gods i höga stallage med truck, samt se till att hålla god ordning på lagret.

Vem söker vi?

Vi söker en engagerad och plikttrogen truckförare/lagerarbetare som trivs med att arbeta fysiskt och alltid har viljan att leverera en god service! Du är snabblärd, självgående samt van att hugga i där det behövs. Har tidigare erfarenhet från lagerarbete, truckkörning samt materialhantering.

För att söka tjänsten krävs:
  • Truckkort med behörigheter A & B (A1-A4, B1-4)
  • God truckvana och tidigare erfarenhet av motviktstruck.
  • Körkort och tillgång till bil
Om uppdraget:
  • Placeringsort: Tingsryd
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående
  • Arbetstider: 3-skift
  • Anställningsform: 6 månaders visstidsanställd
Information:

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och bild på körkort och truckkort.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan redan idag på www.lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.