Hoppa till innehåll
Stål & Verktyg logotyp

Logistikmedarbetare

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker en logistikmedarbetare!
Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter i ett engagerat team? Vi växer och söker därför en medarbetare till vår logistikavdelning som vill vara med och skapa framtiden.

Logistikmedarbetare:

Som Logistikmedarbetare hos Stål & Verktyg är du i ständig kontakt med våra kunder, drivande i godsflödet och strävar efter att ge bästa service och bygga långsiktiga kundrelationer. Vårt logistikteam är en viktig del i kedjan som effektivt levererar in, plockar och packar gods samt levererar ut material till våra kunder.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande då du främst kommer jobba med Orderplock men även med ankommande gods, leverera gods med turbil, ombesörja Lagerservice hos våra kunder, samt vid behov stötta andra avdelningar för att skapa effektiva flöden. Du arbetar effektivt och självständigt och förstår vikten av snabb och personlig service.

Erfarenhet:
Vi söker dig som har inspirerande arbetslivserfarenhet men känner att du vill utvecklas i ett framåt företag. Som person är du självgående, driven och tar gärna egna initiativ. Du trivs med att möta nya människor och skicklig på att lösa problem och har stor förståelse för kunders olika behov.

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Till denna tjänst tillämpar vi provanställning upp till 6 månader. Kollektivavtal finns.

Kandidatprofil:
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet och är beredd att visa engagemang och har det rätta drivet. B-körkort är ett krav, truckkörkort är meriterande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och kan uttrycka dig väl. Din sociala förmåga är viktig då du dagligen kommer träffa många människor. Goda datakunskaper, gärna Officepaketet är meriterande. Vi ser gärna sökande i olika åldrar, kön och bakgrund då vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

Ansökan: Du skickar din ansökan till henrik.lofberg@sov.se senast 30 maj.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Stål & Verktyg logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stål & Verktyg är en lokal leverantör av material och förnödenheter till industri, bygg, service och hantverksföretag. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunder som finns i Kronobergs Län. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 50 anställda och omsätter ca 170 MSek.