Hoppa till innehåll
Traktor Nord AB logotyp

Traktor Nord söker GÅRLDSKARL/REKONDARE till vår anläggning i Västerås

Publiceringsdatum
07 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Traktor Nord AB erbjuder dig

En ekonomiskt stark och trygg arbetsgivare som avspeglar sig i en positiv gemenskap och samhörighet hos personalen. Hos oss är allas åsikt värdefull och vi värderar högt i tak, flexibilitet och prestigelöshet. Traktor Nord AB kan erbjuda dig ett utvecklande och intressant arbete med stort eget ansvar där du kommer att bli erbjuden bra förmåner och möjligheter att bidra till verksamhetens framtida utveckling. Varmt välkommen!

Gillar du att hålla ordning och reda och är en person som är bekväm i en lastmaskin? Då söker vi dig! Som gårdskarl hos oss väntar en aktiv vardag. Du kommer att jobba med kunniga kollegor och ha stort personligt ansvar! Vi på anläggningen förväntar oss snabb och proffsig service och stöttning från vår gårdskarl. Du kommer vara en viktig person för både verkstad och säljpersonalen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bemöta kunder och kollegor professionellt, serviceorienterat och
respektfullt.
  • Ta emot maskinleveranser, samt leverera ut kundmaskiner.
  • Hålla ordning och reda på gårdsplanen.
  • Enklare skötsel och översyn av fastigheten, gårdsplan
& verkstaden.
  • Tvätt och rekond av inbytta maskiner och nyleveranser.
  • Lättare montering av mindre maskiner & redskap.
  • Snöröjning, samt sandning vintertid.
Vem är du?

Du bör ha erfarenhet/intresse av fordon samt drift och underhåll. Datavana är meriterande. B-körkort är ett krav. Du skall behärska svenska språket flytande. Du läser och förstår engelska. Du är en lagspelare som trivs med att ta ansvar. Du är noggrann, flexibel och gillar att hålla en hög servicenivå.

Tjänsten tillsättas snarast så intervjuer kommer att ske löpande.



Information om anställningen ges av vår Servicechef:

Roger Ekman per tel. 018-489 40 06 / roger.ekman@traktornord.se

Sänd din ansökan / CV till: jobb@traktornord.se



Vi ser fram emot din ansökan!



Vi ser fram emot din ansökan!
Traktor Nord AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Traktor Nord AB (etabl.1983)
Är ett framtidsorienterat serviceföretag som säljer och servar maskiner för entreprenad, lantbruk, skog samt väg och fastighetsskötsel. Vi jobbar med branschledande agenturer som bl.a. JCB, Atlas & Avant inom entreprenad, Case IH & New Holland inom lantbruk samt Rottne & Vimek skogsmaskiner. Vi har ett komplett redskapsprogram för respektive verksamhetsområde.

Verksamheten täcker i dag Stockholm, Uppland, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gästrikland.Huvudkontoret ligger 10 km norr om Uppsala och fullservice anläggningar hittas även i Västerås, Nykvarn, Storvik, Vingåker och Falun. I Forsbyboda jobbar vi med en extern servicepartner.