Hoppa till innehåll
Infobric logotyp

Logistic Assistant - Infobric Equipment & Assets

Publiceringsdatum
08 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi är ett av Sveriges största SaaS-bolag som genom innovativ teknik digitaliserar byggbranschen för att göra den säkrare, mer produktiv och mer hållbar. Hos oss blir du en del av ett kreativt team där du får utvecklas, ta dig an spännande utmaningar och samtidigt ha kul på vägen! Vi söker nu fler kollegor som vill vara med på resan att digitalisera en av världens största branscher och bidra till ett hållbart samhälle.

Vi söker nu en noggrann och serviceinriktad medarbetare som gillar logistik - Logistic assistant till vårt order- och leverans-team på Infobric i Arboga. Hos oss kommer du vara spindeln i nätet utifrån våra viktiga kundordrar och ingå i ett team som hanterar kundleveranser.

Det här kommer du att göra:

Hos oss kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att vår leveranskedja fungerar rätt, smidigt och effektivt. Du kommer ha mycket kontakt med medarbetare samt kunder och partners. Dagarna präglas av att ge väldigt god service till flera team hos oss, med hantering av leveranser, ordrar och kundärenden. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:
  • Ta emot, bearbeta och bekräfta kundordrar
  • Ta emot och hantera in- och utgående leveranser för att säkerställa rätt leverans
  • Säkerställa att produkterna levereras korrekt och i tid.
  • Hantera returer och inleveranser
  • Kommunicera med kunder och interna team för att lösa eventuella problem som kan uppstå under leveransflödet
Vad söker vi hos dig:
Vi söker dig som har en 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande. Gärna med Teknik- och eller IT intresse, då hantering av kundavtal, order och leveranser sker i systemmiljö, samt att vår kommunikation hanteras i den miljön. Då tjänsten innebär mycket kommunikation, god kundkontakt, är det ett krav att du pratar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen behöver du
  • gilla att jobba strukturerat med ett bra ordningssinne
  • vara serviceinriktad och ansvarstagande
  • ha god förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt i ett högt tempo
  • ha hög social kompetens och god kommunikationsförmåga
  • trivas att jobba och bidra i ett team
Vad vi erbjuder :
  • Var med och skapa förändring i en av världens största industrier
  • Möjlighet att växa och utvecklas i ett snabbväxande techbolag som påbörjat sin internationella expansion
  • Stöttande kollegor och en dynamisk och innovativ arbetsmiljö
  • Företagsevent, after work, pingisturneringar och såklart mycket fika. Vi gillar att ha roligt tillsammans!
  • Bra förmånspaket - vi tar hand om dig!
Teamet du blir en del av:
Inom affärsområdet Equipment & Assets digitaliserar och förenklar vi resurshanteringen av utrustning, maskiner, fordon och projekt för byggbranschen. Du blir en del av ett team (Order & Leverans) som hanterar hela logistik flödet från inköp till kundleverans.

Så här söker du tjänsten

Tjänsten är på 100% och placeringsort är vårt kontor i Arboga, med tillträde under augusti/september eller med hänsyn till din tillgänglighet.

Sök enkelt med din LinkedInprofil eller bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 25 aug. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas snabbt så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Infobric logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

We help build a better world
Infobric Group is a leading provider of software solutions for the construction industry and one of the Nordic region's fastest growing SaaS companies. We are on a mission to digitalise construction - with a clear focus on making it more productive, safer, and more sustainable. Infobric operates in 5 European markets and is headquartered in Jönköping, Sweden.