Hoppa till innehåll
Road Rental Mälardalen AB logotyp

Depåchef till Västerås

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Road Rental söker en affärsorienterad depåchef till Västerås som vill vara med att fortsätta bygga på vår framgång! Trivs du i en roll där du får vara med och påverka och där du är nyckelpersonen i att vidareutveckla ett vinnande team, då har vi rollen för dig. Varmt välkommen med din ansökan.

Om Road Rental

Road Rental grundades 2018 och är en av de ledande helhetsleverantörerna inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid väg - och byggarbeten i trafikerade miljöer. Våra tjänster och produkter håller arbetare och trafikanter säkra när vi tillsammans bygger framtidens infrastruktur.

Vi förser våra kunder med del- och helhetslösningar där vi projekterar, upprättar TA-planer och ser till att alla tillstånd som väghållaren kräver finns för att undvika stillestånd och onödiga viten. I vår service utför vi även etableringar med egen personal som innehar alla nödvändiga utbildningar som krävs för att vistas på ett vägarbete.

Våra ledord "pålitlighet, engagemang, och framåtanda" vägleder oss i alla våra åtaganden i kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare.

Vad erbjuder vi dig?

Vi kommer under hösten att flytta till större lokaler i Västerås där du kommer att få en viktig roll i att utveckla den nya depån. I rollen som depåchef ansvarar du för att våra kunder får den service och den hjälp de behöver för att kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Ett nära och bra samarbete mellan dig och medarbetarna är en nyckelfaktor för att vi ska kunna hålla vad vi lovar till kunden, beställarna och väghållarna.

Tillsammans med vår regionchef och operative arbetsledare på plats utvecklar ni depån på både kundsidan och utförandesidan.

Västerås ingår i Region Mitt tillsammans med depåerna i Örebro, Mora, Karlskoga och Borlänge.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvar för planering och utförande av den löpande verksamheten
  • Personal och attestansvar
  • Strategiskt långsiktigt arbete såsom lokalt sälj- och kundansvar inom ditt område
  • Budget och resultatansvar
  • Måluppfyllnad inom din depå
  • Utveckling av verksamheten, både lokalt och i Regionen
  • Kvalité och arbetsmiljöansvar
  • Vara behjälplig med utförande av TA-planer och fältarbete
  • Ansvar för material, inventeringar, beställning och inköp samt materialvård
  • Ansvarig för att fordonen och utrustning på depån är i gott skick
Vem är du?

För att trivas i rollen så ser vi att du är social, ordningsam och en stresstålig person som tar egna initiativ och har ett sinne för långsiktiga affärsrelationer. Vi söker dig som är nyfiken och inte rädd för att komma med idéer och har inställningen att problem är till för att lösas. Du är lösningsorienterad, kommunikativ och gillar dagliga relationsskapande affärskontakter.

I rollen som depåchef behövs ett starkt engagemang. Det är av yttersta vikt att du trivs att ingå i ett team där din dagliga input är viktig för att teamet ska lyckas och utvecklas gemensamt.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet från väg, bygg och anläggning och/eller erfarenhet från entreprenad - och uthyrningsbranschen. Du har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och lönsamhet.

Vi prioriterar säkerheten och du ansvarar för att projekten och det dagliga arbetet har en bra och säker arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga.

Som ledare är du en engagerad och positiv person, som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Rollen förutsätter att du har B-körkort, meriterande med tidigare branscherfarenhet/utbildningar samt goda kunskaper i Microsoft Office. Du får tillgång till tjänstebil.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

För frågor om tjänsten välkomnar vi dig att kontakta Regionchef i Mitt, Urban Nordengren, urban.nordengren@roadrental.se
Road Rental Mälardalen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren