Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Verksamhetsutvecklande Kvalitetschef till Sejfo

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi växer och behöver bli fler! Vill du vara med i den fortsatta utvecklingen av vårt kvalitetsarbete? Trivs du i en roll där du får vara den coachande ledaren och samtidigt jobba med kvalitet och verksamhetsutveckling? Välkommen med din ansökan idag!

Om arbetet
Som Kvalitetschef kommer du att leda den fortsatta utvecklingen av vårt kvalitetsarbete. Du kommer att vara ledare för den kvalitetstekniska gruppen som består av 3-5 personer inom validering, testning, riskbedömning och teknisk dokumentation. I rollen som Kvalitetschef ingår budget- och personalansvar samt ansvar för medarbetarnas arbetsmiljö och utveckling.

Vi håller en hög kvalitetsnivå idag men vill bli ännu bättre! Vi har kunder som ställer höga krav på kvalitet, miljö och hållbarhet. Därför söker vi dig som vill ansvara för, och vidareutveckla kvaliteten i våra leveranser.

Arbetsuppgifter:
* Leda och utveckla det övergripande kvalitetsarbetet inom organisationen för att säkerställa efterlevnad av interna och externa krav
* Ansvara för att säkerställa våra kvalitetscertifieringar
* Utbilda och engagera medarbetare i kvalitets-, miljö och hållbarhetsarbetet
* Hålla organisationen uppdaterade om nya lagar och regler och analysera hur vi påverkas av dessa
* Stötta organisationen i frågor gällande kvalitets-, miljö- och hållbarhetsarbetet
* Säkerställa att våra höga krav på att kvalitet, miljö och hållbarhet efterlevs
* Arbeta nära verksamheten för att förstå och uppfylla våra kunders och krav

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen där du kommer att ta ett gemensamt helhetsansvar för bolagets verksamhet och utveckling. Ledningsgruppen består idag 6 personer.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom kvalitetsarbete och kan förstå och tolka lagar, regler och standarder som rör vårt område. Du har även erfarenhet av ledarskap och är en trygg ledare med vilja och förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift och är en van användare av Officepaketet. Har du erfarenhet av kunder med höga krav, t.ex. från läkemedels- eller försvarsindustrin är det ett plus. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Som person är du kommunikativ, pedagogisk och lyhörd för organisationens behov likväl som du säkerställer att krav efterlevs. Samarbete är ett naturligt arbetssätt för dig och ditt sätt att kommunicera skapar engagemang och vilja att arbeta i en positiv anda.

Om Sejfo
Sejfo levererar automations- och IT-lösningar till kunder, främst inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vi är ett bolag helt format efter våra kunders behov, med personal som har ägnat i stort sett hela sin yrkesverksamma karriär åt produktionsteknik och automation. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Här finns alltifrån kreativa uppfinnare till kvalificerade maskinbyggare och strukturerade projektledare, vilket gör att vi alltid kan leverera avancerad specialutrustning till rätt pris i rätt tid. Vår affärsidé är att leverera nyckelfärdiga anläggningar inom hela området industriautomation.

Om anställning och ansökan
Arbetsgivare är Sejfo. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart vi hittar rätt person. Adecco sköter rekryteringsprocessen och ansökningar tas emot via Adeccos rekryteringssystem. Ansvarig rekryterare: Åsa Andersson, tel. 073-684 73 29. Sista ansökningsdag: 2024-08-11. Rekryteringsarbetet återupptas den 12 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!