Hoppa till innehåll
Sejfo logotyp

Konstruktionschef till Sejfo

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi växer och behöver bli fler! Är du en erfaren ledare som är bra på att bygga god laganda? Då är du den vi söker! Välkommen med din ansökan idag!

Om arbetet
Som Konstruktionschef har du personalansvar för 17 st. konstruktörer inom mekanik- och elkonstruktion. Du är även ansvarig för inhyrda konsulter, vilka för närvarande är 5 st. En teamledare finns för arbetsledning av 4 st. elkonstruktörer.

Arbetsuppgifter:
* Personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar
* Rekrytering, introduktion och utveckling av personal
* Fördelning av resurser
* Ansvar för kompetenspoolen
* Processansvar för konstruktionsprocessen
* Utveckling, effektivisering och standardisering av processer

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen där du kommer att ta ett gemensamt helhetsansvar för bolagets verksamhet och utveckling. Ledningsgruppen består idag av 6 personer.

Om dig
Vi söker dig som är en erfaren och trygg ledare som brinner för ledarskapet. Du har vilja och förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare. Du är kommunikativ, lyhörd och har ett tydligt och nära ledarskap. Vi tror att du har en Civilingenjörsutbildning inom mekanik eller motsvarande förvärvad erfarenhet och erfarenhet att leda ett utvecklingsteam eller liknande. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Som person är du lösningsorienterad, vågar ta beslut och prova nya vägar. Samarbete är ett naturligt arbetssätt för dig och ditt sätt att kommunicera skapar engagemang och vilja att arbeta i en positiv anda. Din omvärldsbevakning, framtidsspaning och nyfikenhet på teknisk utveckling kommer du ha nytta av här!

Om Sejfo
Sejfo levererar automations- och IT-lösningar till kunder, främst inom fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Vi är ett bolag helt format efter våra kunders behov, med personal som har ägnat i stort sett hela sin yrkesverksamma karriär åt produktionsteknik och automation. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Här finns alltifrån kreativa uppfinnare till kvalificerade maskinbyggare och strukturerade projektledare, vilket gör att vi alltid kan leverera avancerad specialutrustning till rätt pris i rätt tid. Vår affärsidé är att leverera nyckelfärdiga anläggningar inom hela området industriautomation.

Om anställning och ansökan
Arbetsgivare är Sejfo. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart vi hittar rätt person. Adecco sköter rekryteringsprocessen och ansökningar tas emot via Adeccos rekryteringssystem. Ansvarig rekryterare: Åsa Andersson, tel. 073-684 73 29. Sista ansökningsdag: 2024-08-11. Rekryteringsarbetet återupptas den 12 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Sejfo logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!